X

inscrie-te la newsletter

Zece de pe Youtube – leapșa

February 21, 2013 in random

Am mai scris și în trecut ce beauty gurus urmăresc pe Youtube. Însă de data asta m-am gândit să scriu doar despre cei care-mi plac cei mai mult și s-o fac sub formă de leapșă pentru că tare drag mi-ar fi să citesc asta și la alte bloggerițe. Poate mai aflu cu ocazia asta de canale interesante de care încă nu am auzit.

După cum am spus de nenumărate ori, Youtube este principala mea sursă de inspirație atunci când vine vorba de machiaje, coafuri și produse cosmetice. De obicei, mă uit seara la filmulețe, în timp ce răsfoiesc bloguri. Clipurile mele preferate sunt cele de tip haul, month favorites și skin & hair routine. Mai jos o să vă arăt cei 10 youtube beauty gurus care-mi plac cel mai mult, în ordine aleatorie.

1. Lisa Eldridge (canal) – este de departe preferata mea. Știu c-am mai pomenit de ea de 740 de ori, însă pur și simplu o ador pe femeia asta! Mi-e tare drag să mă uit la tutorialele ei, iar clipurile cu rutina ei de îngrijire a feței, părului etc le-am vazut de zeci de ori.

 (sursa foto)

2. Sammi  Maria (canal) – îmi place la nebunie stilul ei vestimentar și, deși nu face machiaje elaborate sau oferă cine știe ce sfaturi legate de îngrijire, este o plăcere s-o urmăresc. Îmi plac în mod deosebit videoclipurile în carer prezintă diferite ținute și, de asemenea, îi urmaresc și canalul în care-și prezintă viața ei de zi cu zi. 

(sursă foto)

3. Dulce Candy (canal) – cred că majoritatea dintre voi ați auzit de ea și videoclipurile în care-și prezintă lucrurile pe care și le cumpără sunt celebre în toată lumea virtuală. M-aș uita ore întregi la ea!

(sursă foto)

4. Essie Button (canal) – este o canadiancă mutată de câțiva ani în Marea Britanie. Este extrem de savuroasă, nu se ferește să înjure și să facă glume mai deochiate. Îmi place că este foarte naturală și prezintă o groază de produse mișto. 

(sursă foto)

5. Fleur de Force (canal) – este de asemenea un beauty guru renumit în lumea virtuală. Nu face tutoriale de makeup, dar prezintă o groază de produse foarte interesante!

(sursă foto)

6. Lily Pebbles (canal) – la început îi urmăream doar blogul (unul dintre preferatele mele), dar de câteva luni o urmăresc constant și pe youtube. Îmi place că e tipă foarte critică și pretențioasă și astfel am certitudinea că toate produsele pe care le prezintă sunt de cea mai bună calitate.

(sursă foto)

7. Camila Coelho (canal) – deși vorbește în portugheză, nu ratez niciun videoclip de-al ei! Este extraordinar de frumoasă și face niște machiaje senzaționale, făcând să pară totul foarte simplu. Nu sunt o mare specialistă în ale machiajului, dar când mă uit la ea, mi se face poftă să mă machiez. 

(sursă foto)

8. Miss Glamorazzi (canal) – este americanca de pe youtube care-mi place cel mai mult. E o dulceață de fată! Îmi plac în special clipurile ei Get Ready with Me

(sursă foto)

9. Nicole Guerriero (canal) – este de asemenea o tipă foarte savuroasă și de la ea am aflat prima oară despre niște produse care-mi plac foarte mult (fondul de ten Revlon Colorstay Whipped, Bannana Powder etc). Face niște machiaje destul de simple și ușor de reprodus.

(sursă foto)

10. Tanya Burr (canal) – de asemenea, un makeup guru extrem de cunoscut în lumea virtuală, poate unul dintre cei mai cunoscuți. E o drăguță, mă relaxez când mă uit la ea și machiajele pe care le realizează îmi plac foarte mult.

(sursă foto)

După cum ați observat, marea majoritate a preferatelor mele sunt din Marea Britanie. Mi se par ceva mai dezghețate, plus că prezintă produse care sunt ceva mai accesibile pentru noi fetele din Europa. Urmăresc muuult mai multe canale de youtube și pentru mine asta este relaxarea supremă. Am weekend-uri când stau călare pe youtube ore întregi. 
O să nominalizez și cinci fete despre care mi-ar plăcea să știu ce canale urmăresc, dacă tot e să facem din asta o leapșă 🙂 Și sper s-o faceți toate!
Ioana – https://ioanadumitrache.ro/
Delia – https://chic-special.blogspot.ro/
Koko – https://www.special-koko.com/
Anda – https://www.andazelenca.com/
Julie – https://sihayaslovelyworld.blogspot.ro/

Vă invit și vă rog să-mi spuneți și voi pe cine urmăriți constant pe youtube. 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top