X

inscrie-te la newsletter

YSL Vernis a levres

May 7, 2014 in beauty / makeup

 

Așa cum v-am promis, astăzi am revenit cu o postare despre revelația acestui an în materie de makeup: Rouge Pur Couture Vernis a Levres Glossy Stain de la Yves Saint Laurent.

Îl am de la începutul lunii aprilie și de-atunci am devenit dependetă de el, deși culoarea pe care eu o am nu este tocmai de zi. Mai ales dacă nu sunteți foarte curajoase. 

Este disponibil pe piață în alte 31 de nuanțe. Cea pe care eu o am este 32 Rouge Avant-Gardiste și face parte din colecția de make-up a YSL pentru primăvara lui 2014. Din păcate, nu știu dacă aceasta este ediție limitată și nici nu știu să vă spun dacă fix această culoare se găsește la noi pe piață. Ceea ce am observat este că, în funcție de țări, sunt disponibile doar anumite nuanțe. 

Încep prin a spune că senzația pe care acest produs o lasă pe buze atunci când este aplicat este nemaintâlnită de mine până acum: ca și cum aș fi aplicat apă și nu un ruj/gloss. Este o senzație de foarte…umed. Știu că sună ciudat, dar nu știu să explic mai bine de atât. Dacă îl veți încerca sau l-ați încercat vreodată veți înțelege perfect la ce mă refer. 

De asemenea, finish-ul pe care îl oferă este unul cât se poate de
lucios. Cel puțin culoarea pe care o am eu. Și culmea e că rămâne așa
lucios pe tot parcursul zilei, chiar și după ce-am mâncat. Din nou un
aspect pe care eu nu l-am mai întâlnit. Fiind un stain, rezistă
foarte bine pe tot parcursul zilei. Deși spre final, începe să se mai
ducă din el, nu arată neuniform și nici nu se întinde. Nu simt nevoia
să-l reaplic nici măcar o dată, nici măcar după ce am mâncat/băut/fumat.
Aproape de fiecare dată când am purtat acest lac de buze, am fost
întrebată cu ce sunt dată. Deci, efectul este garantat! 😀 Mă scuzați că în pozele de mai jos sunt cam nevopsită și, de asemenea, am un machiaj vechi de vreo 12 ore. Cu excepția lacului de buze, care a fost proaspăt aplicat.

 

S-a tot spus despre L’Oreal Color Riche L’Extraordinaire c-ar fi copie (dupe) după acest produs. Nu are nicio legătură! Nici cea mai mică legătură! În primul rând, rujul de la L’Oreal este pe bază de ulei și se simte acest lucru imediat ce-a fost aplicat. În cazul celui de la YSL, nu este deloc așa, ci mai degrabă pare făcut pe bază de apă. Nici la rezistență nu pot fi comparate, din punctul meu de vedere. Dar am scris aici mai multe despre L’Oreal Color Riche L’Extraordinaire. 

Deși este un produs foarte scump (depășește lejer 120 lei, în funcție de magazin), merită fiecare bănuț. Vreau neapărat ca pe viitor să-mi mai cumpăr măcar unul, dar cel mai probabil că voi alege o nuanță mai deschisă și mai potrivită pentru zi. Dacă doriți să vă răsfățați cu un produs de lux pentru buze și să nu vă pară rău de bani, Rouge Pur Couture Vernis a Levres Glossy Stain de la Yves Saint Laurent este pentru voi!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top