X

inscrie-te la newsletter

Vichy Normaderm Hyaluspot și câteva câștigătoare

March 7, 2013 in beauty / cosmetice

Am stat două zile încheiate cu sufletul la gură așteptând să primesc cheia de la misteriosul seif pe care l-am primit acum două zile. Nici măcar nu-mi trecea prin cap ceea ce aveam să găsesc înăuntru!

V-am rugat să mă ajutați să descoperim împreună ceea ce se află în seif și pentru că ați fost câteva care ați bănuit ceea ce s-ar putea afla înăuntru, bineînțeles că veți fi premiate. Datorită faptului că ați fost destul de puține cele care ați ghicit exact denumirea produsului, cei de la VICHY au hotărât să premieze fetele ale căror răspunsuri conțin câteva cuvinte cheie, care se apropie de descrierea produsului. Produsul este NORMADERM HYALUSPOT

Așadar, cuvintele cheie sunt: imperfecțiuni, coșuri, ten cu probleme, Normaderm, Hyaluspot și acnee. Și câștigătoarele sunt:

OTILIA

Adelina Tomescu

Ana-Maria Gaspar

Magda

Alina Diana

Federova

lya andra

Adelina

Isabela Ionita

Mihaela Dinca

Doamnelor, dacă vă regăsiți numele mai sus, vă rog mult să-mi trimiteți un email la adresa andreea.alina.adam@gmail.com cu datele voastre pentru ca cei de la Vichy să vă trimită premiile. 

Așadar, cum v-ați dat probabil deja seama, Normaderm Hyaluspot este un tratament local împotriva coșurilor. Normaderm a inventat prima tehnologie antibacteriană cu efect de bandaj vizibil. Acest tratament conține acid hialuronic, acid salicilic și LHA. Acidul hialuronic (1%) formează un film invizibil care acoperă coșul și-l protejează de contaminarea bacteriană, contaminare care are ca efect dezvoltarea coșului. Acidul salicilic 1,5% + LHA 0,5% purifică din interior și ajută la vindecarea rapidă a coșului, fără a lăsa urme pe ten. 

Normadem Hyaluspot promite că în două ore 99,9% bacterii sunt eliminate și în 48 de ore coșul este vindecat complet! Pe mine m-a impresionat această descriere, așa că fix în seara asta o să pun produsul la treabă pentru că tocmai ce mi-a ieșit în barbă un coș de toată frumusețea. Cu siguranță o să vă țin la curent și o să mai auziți de la mine de Normaderm Hyaluspot. 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top