X

inscrie-te la newsletter

VICHY Normaderm Hyaluspot

May 13, 2013 in beauty / cosmetice

În urmă cu vreo două luni, primeam la birou o cutie misterioasă în care se ascundea un produs misterios.

V-am cerut ajutorul să descoperim împreună misterul și câteva dintre voi ați și ghicit ce se afla în cutie. Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, dar era un nou produs lansat de către Vichy – Normaderm Hyaluspot

Am sperat că n-o să am nevoie de acest produs decât foarte rar, dar se pare că soarta nu a ținut cu mine. De curând, am introdus în rutina mea zilnică de îngrijire a tenului câteva produse noi. Unul dintre ele a adus nenorocirea în viața mea. N-o să vă spun încă despre ce este vorba, pentru că până la acest moment nici eu nu sunt sigură și nu vreau să arunc aiurea prezumții. Cert este că de vreo două săptămâni îmi apar zilnic coșuri. Nu sunt milioane de coșuri, dar în fiecare dimineață mă trezesc cu vreo 3-4 răsărite peste noapte. Unele dintre ele de-a dreptul nesimțite, din alea umflate sub piele. Le urăsc! 

Până reușesc însă să-mi dau seama exact ce mi-a provocat această neplăcere, trebuia să le tratez cumva. Pentru cineva care nu s-a mai confruntat cu acest gen de probleme de vreo 15 ani, credeți-mă că nu e treabă ușoară. Așa c-am scos la treabă Normaderm Hyaluspot. Îl mai folosisem ocazional și înainte, când apărea câte un nemernic. Așa că știam deja că funcționează. 

Nu știu ce folosiți voi pentru tratarea coșurilor sau dacă ați avut ocazia să folosiți acest produs, dar pentru mine este mană cerească! Nu știu ce m-aș face fără el. De fapt, știu: cred c-aș plânge în fiecare dimineață de ciudă când mi-aș vedea fața îmbuboșată ca la pubertate. 

Normaderm Hyaluspot este un tratament local pentru nemernice. Se aplică fiiiiix pe buboaie și se lasă să acționeze. Acționează ca un bandaj care protejează împotriva bacteriilor și datorită acidului salicilic și al LHA, coșul se vindecă în 48 de ore. Eu aș putea spune că poate chiar mai repede. Nu se vindecă de tot, dar pe-aproape. 

Ambalat într-un tub cu cap de metal care are o găurică mică-mică pe unde iese produsul, eu îl aplic seara după ce mă demachiez și-l las să acționeze peste noapte. Dimineața, aproape că nemernicul nu mai există. Este o vindecare atât de dramatică și vizibilă, încât eu am rămas pur și simplu surprinsă de cât de eficient este acest produs. 

 

CALIFICATIV: 5/5

Mă consider tare norocoasă c-am avut ocazia să descopăr acest produs și-l recomand 100%. Sper totuși să nu mai am nevoie de el prea mult timp 😀 

L-a mai încercat cineva? Voi cu ce vă tratați coșurile?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top