X

inscrie-te la newsletter

Veet Sensitive Precision

April 24, 2017 in beauty / noutati

Sunt mare fană a produselor Veet și, chiar dacă anul ăsta nu mai sunt ambasadoarea brandului, le folosesc în continuare. Prin luna martie, am primit cel mai recent produs marca Veet – Sensitive Precision, despre care știam încă de anul trecut din blogosfera străină și pe care eram curioasă să-l încerc și eu.

Veet Sensitive Precision este un trimmer, adică un soi de aparat de ras, destinat părților corpului mai sensibile. Are două capete pentru zonele mici ale corpului, unul pentru sprâncene și față și unul pentru axile și zona inghinală. Lamele nu ating pielea și astfel nu există riscul de tăieturi. Trimmer-ul mai are în componență o perie mică-mică de curățare, o baterie și un săculeț protector.

Veet Sensitive Precision

Primul dintre capete este ceva mai subțire și are două lame de 6 și respectiv 16 milimetri.  De asemenea, este însoțit de un pieptene detașabil, care se folosește pentru tunderea sprâncenelor. Eu nu l-am folosit deloc, pentru că nu prea am sprâncene. Însă, pentru cineva cu sprâncene foarte stufoase, poate fi o soluție.

Veet Sensitive Precision

Odată ce pieptenele este detașat, acest capăt poate fi folosit și pentru eliminarea părului nedorit de pe față. Eu am folosit lama mai lată pentru mustață și mi se pare o soluție foarte bună pe terment scurt. De obicei, pentru această zonă folosesc benzile de ceară tot de la Veet și nu e nevoie să fac asta decât maxim o dată la două săptămâni. Dacă folosesc Veet Sensitive Precision rezultatul este mult mai rapid, dar și de o durată mult mai scurtă, de maxim 4-5 zile.

Pe termen lung, nu mi se pare alegerea potrivită pentru mine și prefer în continuare benzile cu ceară. Însă, atunci când sunt pe fugă sau efectiv nu am chef de durerea și roșeața provocată de ceară, folosesc trimmer-ul. După ce mă epilez cu ceară, mi se înroșește foarte tare porțiunea respectivă și toată distracția durează câteva ore. Așa că dacă mă apucă dimineața când mă uit în oglindă că am câteva fire care nu prea-mi convine cum se văd, ceara nu este o soluție și apelez la Veet Sensitive Precision, care nu-mi provoacă niciun fel de roșeață sau iritație. Să vă mai zic de câte ori am băgat lama de ras înainte de-a avea șmecheria asta?!

Veet Sensitive Precision

Al doilea capăt este ceva mai lat, se folosește pentru zona axilelor și zona inghinală și, de asemenea, vine însoțit de un pieptene. Capătul ăsta mi se pare foarte mișto dacă obișnuiți să folosiți lama în aceste zone și pentru retușuri. La subraț, eu folosesc un aparat de epilare și nu m-am atins de trimmer. Însă, în zona bikinilor situația se schimbă, pentru că folosesc lama. Este singura zonă de pe corp unde nu m-am putut obișnui să folosesc ceară sau epilator electric.

Așa că Veet Sensitive Precision este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla. Nici nu-mi mai aduc aminte de câte ori am fost la mare și a trebuit să folosesc zilnic lama, care a venit la pachet cu iritațiile de rigoare! Trimmer-ul se folosește pe pielea uscată, deci ideal pentru retușuri rapide. Chiar dacă ocupă ceva mai mult spațiu în bagaj decât o lamă, faptul că vine însoțit de săculețul protector, îl face ușor de transportat. Ceea ce am remarcat este că lama acestui capăt taie ceva mai bine decât cea destinată pentru față. Mi-ar fi plăcut să fie și aia o idee mai tăioasă.

 Veet Sensitive Precision

Se curăță foarte ușor cu ajutorul periuței care îl însoțește, iar capetele se clătesc cu apă. Pentru întreținerea lamelor și o performanță mai bună a acestora, este recomandată folosirea unei ulei cu care să fie unse regulat. Eu folosesc și spirt pentru dezinfectare.

Prețul unui trimmer Veet Sensitive Precision este în jur de 100-120 de lei, în funcție de unde-l cumpărați. Am văzut că și Philips are ceva asemănător și are review-uri destul de bune pe emag.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top