X

inscrie-te la newsletter

Veet Natural Inspirations – noua gamă îmbogățită cu ingrediente naturale (+ Concurs)

May 19, 2016 in beauty / cosmetice

Dacă mă urmăriți pe canalul de YouTube, poate știți că în noua mea calitate de ambasador al brandului Veet, am avut un concurs în urma căruia una dintre abonatele mele, Claudia, a mers cu mine, Ioana și Denisa la Belle Maison Spa. Asta s-a întâmplat săptămâna trecută și pentru mine a fost a doua oară când am avut ocazia să cunosc pe una dintre voi. Chiar mă gândesc ca pe viitor să fac mai des asta, pentru că a fost tare tare frumos!

Am petrecut două ore la spa, unde ne-am relaxat, am povestit și am aflat lucruri noi una de la cealaltă. Chiar aveam nevoie de un masaj și nu am primit doar unul, ci trei: la picioare, corporal și facial. Și cum e să stai într-o zi din timpul săptămânii, în mijlocul zilei, în jacuzzi, sorbind dintr-un pahar de prosecco, vorbind despre trucuri de beauty?! Vă spun eu: fantastic!

Veet

După ce-am vorbit vrute și nevrute, despre trucuri de beauty și makeup, am ajuns inevitabil să discutăm despre epilare. Pentru că dacă tot m-am dus la spa, nu mă puteam duce neepilată și, înainte cu o seară m-am pregătit corespunzător. Așa că le-am povestit și fetelor despre rutina mea de epilare cu produse Veet și diverse trucuri pe care le-am învățat de-a lungul timpului. Și, cu ocazia asta, am aflat și trucuri noi de care habar nu aveam și despre care o să vă povestesc în curând într-un nou clip. Sper să vă ajute și pe voi la fel cum mă ajută și pe mine, de fiecare dată când mă epilez.

Veet

Prin discuțiile noastre, a venit vorba și despre ingredientele naturale care se folosesc în produsele cosmetice și beneficiile acestora. Tocmai ce ieșisem de la masaj, unde s-au folosit niște produse care miroseau absolut demențial și ni s-a spus că totul era pe bază de uleiuri esențiale. Și în noul meu rol de ambasadoare Veet, le-am povestit fetelor despre noua gamă Natural Inspirations.

Veet

Gama Veet Naturals Inspirations este recent lansată pe piață și este îmbogățită cu ingrediente de origine naturală, cunoscute pentru proprietățile de hidratare și catifelare a pielii. Unul dintre ingredientele care se regăsesc în produsele Veet este extractul natural de ulei de semințe de struguri, care hidratează și lasă pielea elastică și fină la atingere. Este cunoscut pentru proprietățile sale emoliente, așadar este ideal inclusiv pentru pielea sensibilă. De asemenea, printre ingrediente regăsim și prețiosul ulei de argan (aurul Marocului), care regenerează pielea lăsând-o hidratată și reface bariera hidrolipidică. Răsina derivată din brad se regăsește și ea printre ingredientele naturale ale produselor Veet și este cunoscută pentru efectul antiinflamator , astringent și cicatrizant.

Veet Naturals Inspirations

Și ca să nu fiu singura care se bucură de beneficiile noii game Veet Natural Inspirations, m-am gândit să ofer uneia dintre voi șansa de a încerca această nouă gamă. Cu atât mai mult cu cât știu că cititoarele/abonatele din alte orașe nu s-au putut înscrie la concursul de acum trei săptămâni. Așadar, una dintre voi va putea câștiga un depilator electric cu ceară Veet EasyWax, o Rezervă cu Ceară Natural Inspirations îmbogățită cu Flori de Tiare și Ulei Natural de Argan, o Cremă Depilatoare Veet Natural Inspirations pentru picioare și corp cu extract natural de ulei din semințe de struguri, o cutie cu Benzi cu Ceară Rece pentru Față Natural Inspirations și o cutie cu Benzi Depilatoare Natural Inspirations, pentru toate tipurile de piele, cu șervețele cu ulei natural de argan.

Dacă vă doriți să încercați aceste produse, tot ceea ce trebuie să faceți este să-mi lăsați un comentariu în care să-mi spuneți ce produse de la Veet ați mai folosit până acum și care v-a plăcut cel mai mult. Concursul durează o săptămână, la finalul căreia voi alege prin tragere la sorți o câștigătoare care va primi un kit complet Veet Natural Inspirations. Și dacă aveți tips & tricks despre epilarea cu ceară, lăsați-mi-le în comentarii și le voi menționa în următorul meu clip. Poate sunt printre noi începătoare la acest capitol și împreună le putem ajuta 🙂

LATER EDIT: Câștigătoarea concursului este Denisa Ivascu. Felicitări și mulțumesc tuturor pentru participare. Vă aștept în curând cu alte surprize 😉

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top