X

inscrie-te la newsletter

Vara începe cu noutăți colorate de la L’Oreal Makeup Designer / Paris

June 1, 2016 in beauty / noutati

L’Oreal Makeup Designer / Paris lansează pe piața din România câteva produse foarte interesante și, mai ales, mult așteptate de către iubitoarele de makeup. Cred că nu mai e niciun secret că La Palette Nude a devenit, imediat după lansarea sa internațională, una dintre cele mai iubite truse de farduri de machiaj din categoria mass-market.

Însă, înainte de a vă arăta noile produse, mai am un mic-mare anunț, de care poate o parte dintre voi deja știți. L’Oreal Makeup Designer / Paris și-a numit noul makeup artist în persoana Andrei Manea, makeup artist cu o experiență de peste 10 ani. Așadar, Alex Abagiu predă ștafeta mai departe către Andra.

Revenind la noile produse   L’Oreal Makeup Designer / Paris, imediat ce am intrat în posesia lor, m-am grăbit să le fac fotografii să le vedeți neîntinate, ca să mă pot apuca imediat să mă joc cu ele. Vor urma cu siguranță și review-uri la fiecare produs în parte.

La Palette Nude Rose este din punctul meu de vedere vedeta acestei lansări. Truse cu farduri în nuanțe neutre nu prea se regăsesc în portofoliile brandurilor mass-market, ci mai degrabă în ale celor high-end și știm bine că nu toate doamnele își permit sau vor să dea 200 de lei pe o paletă de machiaj. Trusa conține zece farduri și vă spun cu mâna pe inimă că, deși nu le-am încercat încă decât pe mână, nu există nuanță care să nu-mi placă.

L'Oreal La Palette Nude Rose

Trusele de rujuri de buze Color Riche La Palette au ajuns și ele în România. Vai di mini! Sunt bestiale trusele astea. Fiecare dintre cele două palete – Nude și Red – conține câte șase rujuri pigmentate și cremoase, plus o pensulă pentru aplicarea lor. Ceea ce mi-a atrasprima dată atenția la aceste truse este ambalajul luxos și, dacă nu aș fi știut dinainte ce brand sunt, m-aș fi dus cu gândul la YSL.

L'Oreal Color Riche La Palette Nude

L'Oreal Color Riche La Palette Red

Altă noutate este și mascara Mega Volume Miss Hippie. Seamănă la ambalaj cu Miss Manga, însă peria arată diferit. Am folosit-o în dimineața asta și rezultatul îmi place. Însă vreau s-o testez o perioadă mai lungă înainte de-a vă povesti mai în detaliu despre ea.

L'Oreal Mega Volume Miss Hippie

Creioanele de sprâncene Brow Artist Maker sunt și ele foarte interesante: la un capăt au creionul în sine, care este mecanic, iar la celălalt capăt au o pensulă kabuki cu ajutorul căreia se difuzează produsul și oferă sprâncenelor un aspect mai natural.

L'Oreal Brow Artist Maker

Și ultimele, dar nu cele din urmă, sunt noile oje Color Riche Le Vernis a L’Huile ce conțin o combinație de uleiuri cu pigmenți puternici de culoare. Știți probabil deja că ojele L’Oreal se numără printre preferatele mele, așa că abia aștept să încerc formula asta nouă. Nuanța pe care o am eu este Nude Demoiselle și-o veți vedea în curând și pe unghii. Și sticluțele! Cât sunt de drăguțe?!

Color Riche Le Vernis a L'Huile

Color Riche Le Vernis a L'Huile

Și cam astea sunt noile produse lansate de L’Oreal Makeup Designer / Paris în România. Mă apuc de testat și revin cu impresii!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top