X

inscrie-te la newsletter

Noutate BaByliss – Le Pro Digital 6000E

January 7, 2016 in beauty / noutati

Anul trecut am renunțat să mai folosesc placa de păr din pură comoditate. Efectiv mi-era lene să stau să-mi întind părul de fiecare dată când îl spălam. Așa că am început să folosesc uscătorul de păr, metodă care împușcă doi iepuri dintr-o lovitură: usucă părul și-l și îndreaptă. După multe luni de folosire, am observat că părul meu nu mai arăta la fel de sănătos ca pe vremea când foloseam doar placa. Am și spus la un moment dat într-o postare sau video că, din punctul meu de vedere, uscatul părului dăunează mai tare părului decât întinderea lui cu placa. Cel puțin în cazul meu așa a fost.

Din acest motiv, am început să studiez piața aceasta a uscătoarelor de păr pentru a-l descoperi pe cel care m-ar putea ajuta în sensul ăsta. Nu l-am descoperit deocamdată pe cel în care mi-aș dori să investesc, dar Le Pro Digital 6000E de la BaByliss ar putea fi o variantă. Cu atât mai mult cu cât îmi doresc să renunț la ustensilele Remington, care pe mine nu m-au satisfăcut. Singurul produs BaByliss pe care-l am este ondulatorul automat Secret Curl, de care sunt mai mult decât mulțumită și pe care-l folosesc frecvent.

Detalii produs: 

Le Pro Digital 6000E combină tehnologia cu ioni cu motorul de ultimă generație EC Digital și cu tehnologia Profile. Motorul EC Digital oferă o uscare ultra rapidă, optimă la o temperatură constantă de 70° C. Astfel, asigură cea mai bună protecție a părului fără să compromită performanța tehnică fiind perfect pentru părul delicat. Cu o viteză de maxim 208 km/h, uscătorul de la BaByliss reduce timpul de uscare cu până la 32%, iar debitul de aer este rapid și precis, cu suficientă putere pentru un styling ușor de realizat.

O altă funcţie profesională absolut necesară este butonul Cold air ce asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare, pentru finisarea şi fixarea coafurii. Le Pro Digital 6000E are, de asemenea, două setări de temperatură și două de viteză, funcție ionică și funcție Turbo. Uscătorul este însoțit de două duze de concentrare (4 x 75 mm + 6 x 90 mm) și un difuzor, iar filtrul este detașabil fiind ușor de întreținut. De asemenea, Le Pro Digital 6000E este singurul uscător de păr garantat pe viață!

Voi ce uscător de păr folosiți?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top