X

inscrie-te la newsletter

Urban Decay Naked Skin Concealer

February 17, 2016 in beauty / makeup

Sunt în căutarea anticearcănului perfect de ani și ani de zile. Am avut două care mi-au plăcut foarte mult – Maybelline Age Rewind și Clinique Airbrush -, însă niciunul dintre acestea nu mă satisfăcea 100%. Cele mai mari speranțe mi le-am pus în Nars Creamy Concealer atât de lăudat prin mediul online internațional. A ajuns și la mine, însă nu mi-a plăcut pentru că îmi usca foarte tare zona de sub ochi și îmi simțeam pielea foarte încărcată indiferent de cât produs aplicam. Despre Urban Decay Naked Skin se spune că ar fi varianta îmbunătățită a celui de la Nars, fiind și aceasta foarte iubit și lăudat în blogosfera internațională.

Urban Decay Naked Skin Concealer se găsește acum și pe piața locală, exclusiv în magazinele Sephora. Este disponibil în opt nuanțe (la noi nu cred că se găsesc toate), iar nuanța pe care o am eu este Light Neutral și mi se potrivește ca o mănușă. Ar fi mers și puțin mai deschis, însă următoarea nuanță mi s-a părut totuși prea deschisă.

Urban Decay Naked Skin Concealer

Așteptările au fost mari și mi-au fost, din fericire, îndeplinite. În primul rând, dacă aveți o anumită vârstă și ridurile au început să-și facă apariția, probabil știți cam cât de dificil e să găsești un anticearcăn care să nu se strângă între ele. Urban Decay Naked Skin Concealer este ideal din acest punct de vedere, spre deosebire de majoritatea anticearcănelor de pe piață, care după câteva ore arată absolut dezastruos. De asemenea, nu deshidratează pielea de sub ochi, situație pe care-am întâmpinat-o cu cel de la Nars, spre exemplu, care era mult prea greoi pentru mine.

Deși foarte cremos, textura lui este ușoară și se aplică fără bătăi de cap. Eu prefer să folosesc degetele, cu mișcări de tapotare. Îmi vine în cap MAC ProLongwear, care deși un anticearcăn bun, se aplică tare greu, tocmai din cauza texturii sale și eu am renunțat să-l mai folosesc pentru că-mi lua prea mult timp dimineața să-l fac să arate perfect.

Urban Decay Naked Skin Concealer

Acoperirea lui Urban Decay Naked Skin Concealer este numai bună pentru nevoile mele – medie spre mare. Nu l-am încercat și pentru camuflarea eventualelor coșuri, pentru că nu a fost cazul, deci nu pot spune cum se comportă din acest punct de vedere. Vreau să atrag atenția însă asupra faptului că este foarte pigmentat și trebuie aplicată o cantitate mică, altfel vă puteți trezi că ați irosit produs.

Urban Decay Naked Skin Concealer

Așa cum spuneam și la început, găsiți Urban Decay Naked Skin Concealer la Sephora (puteți comanda și online), la prețul de 99 de lei. Din punctul meu de vedere, este un anticearcăn foarte bun și-și merită laudele pe care le-am tot auzit. Eu cu siguranță o să-i rămân fidelă mult timp de acum încolo.

PS: în prima poză nu sunt dată cu rimel, în rest totul e la fel.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top