X

inscrie-te la newsletter

Urban Decay Naked Heat – swatches și prime impresii

September 22, 2017 in beauty / makeup / noutati

Nu am mai fost atât de entuziasmată de lansarea unui produs de machiaj de la paleta Urban Decay Naked 3, care de altfel este preferata mea din toate timpurile. Așa cum spuneam și în ultimul meu clip, am senzația că Urban Decay Naked Heat îi va lua locul. Am primit-o în dimineața asta și nu am mai avut răbdare să v-o arăt, chiar dacă nu am apucat s-o folosesc. Însă, intenționez să fac asta în următorul clip, care va apărea pe canalul meu duminică.

Lansarea acestei palete pe piața din România coincide cu venirea toamnei, iar în opinia mea Urban Decay Naked Heat este mai mult decât potrivită pentru acest sezon. Iar dacă aveți ochii verzi, cred că aveți nevoie de ea în viața voastră. În afară de asta, majoritatea bloggerilor internaționali (cel puțin din ce am citit eu) susțin că este cea mai bună paletă din punct de vedere calitativ lansată până acum de Urban Decay.

Urban Decay Naked Heat

Urban Decay Naked Heat conține 12 farduri, dintre care cinci sunt sidefate și șapte sunt mate. Majoritatea nuanțelor sunt calde, cu tentă roșiatică/portocalie, însă paleta are și o nuanță de crem deschis perlat, perfectă ca și iluminator și o nuanță  de culoarea pielii, numai bună pentru blending. De asemenea, ca mai toate palete Naked, paleta vine însoțită și de o pensulă cu două capete. Ambalajul este și el de mare angajament! Îmi place mult design-ul, plus că are ditamai oglinda, iar capacul este magnetic.

Din cât am apucat să mă joc cu degetele prin ea, fardurile par foarte, dar foarte pigmentate. Mă rog, mi-am aplicat și câteva nuanțe peste machiajul pe care l-am făcut dimineață (cu paleta Naked 3), pentru că efectiv nu mai aveam răbdare. Însă, adevăratul test va fi mâine când voi filma clipul. Și ca să nu mă mai lungesc, swatch-uri!

Urban Decay Naked Heat Urban Decay Naked Heat

Urban Decay Naked Heat face parte din colecția Heat Makeup Collection, care mai cuprinde trei rujuri (Heat, Fuel și Scorched) și două creioane dermatografe (Torch și Alkaline), toate din aceeași gamă de nuanțe tomnatice. Prețul paletei Urban Decay Naked Heat este de 237 de lei și este disponibilă în magazinele Sephora. 

Am atâtea idei de combinații cu paleta asta, că nu știu în final ce-o să aleg pentru clipul de duminică. Rămâne de văzut…

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top