X

inscrie-te la newsletter

Urban Decay Naked 3 Eyeshadow Palette

February 10, 2016 in beauty / makeup

Așa cum vă spuneam săptămâna trecută, trusa Urban Decay Naked 3 a ajuns în sfârșit în posesia mea. Spun “în sfârșit” pentru că îmi doream de mult timp această trusă de farduri de ochi, dar pentru că am un sertar plin cu astfel de produse, nu-mi puteam justifica s-o cumpăr și pe aceasta.

Pentru mine, este cea de-a treia trusă de farduri de la Urban Decay – mai am Naked și Naked 2. Îmi aduc aminte că atunci când am cumpărat-o pe prima, acum vreo 5-6 ani, am fost atât de fericită, încât mi-au dat lacrimile. Acum arată săraca vai de capul ei, pentru c-am folosit-o în disperare, dar în continuare îmi place la fel de mult ca în prima zi. Cu toate acestea, Naked 3 îmi place și mai mult, mai ales că nuanțele se potrivesc mai bine culorii ochilor mei. Dacă ar fi să renunț la toate trusele de farduri pe care le am, cred că aș păstra-o pe aceasta și Natural Matte de la Too Faced.

Urban Decay Naked 3

Urban Decay Naked 3 are 12 farduri, atât mate, cât și sidefate, pentru a satisface toate gusturile. Majoritatea dintre ele au subton roz, ceea ce pe mine mă avantajează maxim, întrucât am ochii verzi. Trusa mai vine însoțită de o pensulă cu două capete și de patru mostre de bază de machiaj. (fotografiile de mai jos sunt făcute în lumină naturală, fără blitz)

Urban Decay Naked 3

Urban Decay Naked 3

Combinațiile care se pot face cu aceste farduri sunt nenumărate. Nuanțele care-mi plac cel mai mult sunt Limit (perfectă pentru estompare/blending!), Burnout, Nooner și Factory. De asemenea, Blackheart este perfect ca și eyeliner, folosit cu o pensulă umezită. Strange este foarte bun ca și iluminator, în cazul în care preferați iluminatoare mate.

Prețul trusei Urban Decay Naked 3 este de 229 lei și o puteți cumpăra de la Sephora, care acum are și magazin online. Din punctul meu de vedere, chiar este o investiție. O să vă bucurați de ea o grămadă de ani de-acum încolo!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top