X

inscrie-te la newsletter

Urban Decay Meltdown Makeup Remover

July 18, 2017 in beauty / cosmetice

Sunt deja vreo trei ani de zile de când metoda mea preferată de demachiere este cu ajutorul unui produs uleios, pentru că mi se pare cea mai eficientă, mai că folosesc zilnic o cremă cu factor de protecție solară care poate fi destul de dificil de curățat. Am folosit de la ulei micelar și ulei de curățare până la balsam demachiant, însă niciodată sub formă de stick. Sinceră să fiu habar nu aveam că există așa ceva. S-a nimerit ca fix atunci când am terminat produsul pe care-l foloseam, să primesc Urban Decay Meltdown Makeup Remover și drept să spun nu mai folosisem demult un balsam demachiant.

Urban Decay Meltdown Makeup Remover este sub formă de stick și arată fix ca un deodorant solid, iar sistemul de dozare este la fel. Îl aplic pe tenul uscat și-l masez până devine lichid, iar apoi îmi umezesc degetele și mai masez o tură, după care clătesc.

Urban Decay Meltdown Makeup Remover

Inițial nu l-am folosit și pentru demachierea ochilor, pentru că mișcarea asta o fac separat cu un demachiant bifazic de la Nivea. Dar am ajuns acasă cam leșinată într-o seară și mi-a fost lene să trec prin toți pașii. Eram dată cu rimel, tuș…tot tacâmul și chiar eram curioasă cum o să performeze. 

În cazul altor produse de genul, mai rămân urme de negreală la ochi pe care trebuie să le șterg separat, dar de data asta n-a fost cazul. Vă spun sincer că am fost uimită! Ba chiar am luat un betișor din ăla de urechi înmuiat în loțiune micelară și am trecut cu el la baza genelor și nu s-a luat absolut nimic. Pentru că nu avea ce.

Urban Decay Meltdown Makeup Remover

Singurul lucru care nu prea mă încântă la balsamul Urban Decay Meltdown Makeup Remover este mirosul. Nu este deranjant, dar nici nu este spectaculos. Nimic ce nu poate fi ignorat, mai ales că face așa treabă bună.

Urban Decay Meltdown Makeup Remover este disponibil în magazinele Sephora și prețul lui este de 116 lei. Nu este tocmai ieftin, dar dacă vreți să vă răsfățați, acest produs chiar merită.

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top