X

inscrie-te la newsletter

Urban Decay în România + alegerile mele

February 2, 2016 in beauty / noutati

Așa cum probabil majoritatea dintre voi ați aflat deja, brandul de makeup Urban Decay s-a lansat pe piața din România, începând cu finalul săptămânii trecute. Acesta se găsește exclusiv în magazinele Sephora – pentru moment în Promenada, Mall Vitan, Afi Cotroceni, Băneasa Mall, Feeria și Sephora Magheru.

Vineri seara am fost la marea lansare și m-am jucat puțin cu produsele Urban Decay și aseară am aterizat la Sephora Magheru, de unde mi-am cumpărat și eu câteva. În afară de acestea, am primit și la eveniment două produse și o să vi le arăt pe toate mai jos cu prețurile aferente.

Urban Decay Naked 3 este trusa de farduri de pleoape pe care o urmăream de ceva vreme, dar pe care am ezitat s-o cumpăr pentru că deja aveam Naked și Naked 2. Am primit-o la eveniment și de atunci am folosit-o în fiecare zi. Nu vreau să mă pronunț definitiv, însă cred că dintre toate cele 3 truse Naked pe care le am, aceasta îmi place cel mai mult. Prețul ei este de 229 lei.

Urban Decay Naked 3

În afară de fardurile aferente, trusa vine însoțită și de o pensulă cu două capete (eu mai am două pensule de la UD și sunt bune din punct de vedere calitativ) și patru mostre diferite de bază pentru farduri – Eyeshadow Primer Potion: Anti-Aging, Eden, Sin și Original. O mostră conține 0,35 ml și este o cantitate suficientă pentru mai multe aplicări, fiind necesar doar un strop de produs pentru o singură aplicare.

Urban Decay Naked 3

Al doilea produs primit vineri este Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original, varianta full size de 10 ml. Prețul unui tub este de 136 de lei.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original

Și așa cum am spus și la începutul postării, aseară mi-am cumpărat și eu două alte produse la care râvneam de ceva vreme. Inițial, am fost în Promenada Mall, dar acolo deja nu mai aveau pe stoc unul dintre produsele pe care voiam să mi le cumpăr. De fapt, nu mai aveau nuanța mea. Este vorba despre anticearcănul Urban Decay Naked Skin. Atât de multe păreri pozitive am auzit despre acest produs, încât îl aveam pe wishlist de luni bune. Nuanța pe care eu am ales-o este Light Neutral și a costat 99 de lei. Astăzi l-am folosit pentru prima dată și nu am de spus decât WOW! O să revin în curând cu review, la fel ca și pentru restul produselor.

Urban Decay Naked Skin

Celălalt produs ales de mine este un creion dermatograf Urban Decay 24/7 Glide-On în nuanța Rockstar, o nuanță de mov-prună sidefat. De când am aflat că vine Urban Decay în România, intenționam să-mi iau un astfel de creion, iar vineri seara la eveniment, după ce am încercat mai multe, am decis că această nuanță e alegerea perfectă pentru mine în acest moment. Prețul lui este de 93 de lei.

Urban Decay 24/7 Glide-On Rockstar

Probabil că în timp, Urban Decay va fi prezent și în magazinele Sephora din țară, însă nu știu să vă spun când. Voi ce produse aveți pe wishlist? Ați mai încercat ceva de la acest brand care v-a plăcut foarte mult? Mă atrag maxim mascara Perversion și fondul de ten Naked Skin!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top