X

inscrie-te la newsletter

Trei produse noi în rutina de îngrijire a tenului

September 5, 2017 in beauty / cosmetice

Mă știți că rutina de îngrijire a tenului este unul dintre subiectele mele prefarate, despre care-mi place cel mai mult să vorbesc atunci când vine vorba de beauty. Îmi place să mă documentez despre asta și să și încerc cât mai multe produse, despre care cred că pielea mea ar putea beneficia.

Așa că recent am introdus în rutina mea trei produse noi, pe care nu le-am mai încercat până acum. Pe două dintre ele le aveam pe lista mea de ceva vreme, însă unul dintre ele este abia lansat pe piață. Este vorba despre Apa micelară bifazică waterproof de la L’Oreal. Singura apă micelară bifazică pe care am mai încercat-o este cea de la Garnier, cu care din păcate nu m-am potrivit. Însă de cea de la L’Oreal sunt foarte mulțumită până acum.

O folosesc de vreo săptămână, ca și prim pas al demachierii. O folosesc inclusiv pentru demachierea ochilor și momentan am renunțat la demachiantul bifazic Nivea Double Effect (pentru prima dată în ultimii ani), care este pentru mine sfânt. Și asta pentru că apa micelară bifazică L’Oreal demachiază îndeajuns de bine, chiar și machiajul foarte rezistent. Este nevoie să insist o idee mai mult cu acesta, însă spre deosebire de cel de la Nivea pe care nu-l pot folosi decât la ochi pentru că este ceva mai uleios, pe cel de la L’Oreal îl pot folosi pe toată fața. Ceea ce-l face pentru mine un produs 2 în 1.

În plus, are ingrediente bune, nu conține parfum sau alcool și are un preț foarte bun: o sticlă de 400 de mililitri costă în jur de 33 de lei

apa micelară bifazică L'Oreal

În ultimele luni am fost destul destul de constantă în ceea ce privește îngrijirea tenului. Mi-am construit o rutină cu care mă împac foarte bine și, în mare măsură, nu prea m-am abătut de la ea. Am folosit cam aceleași produse, prin rotație. Și dacă mă urmăriți pe Instagram, probabil înțelegeți la ce mă refer.

Însă, acum că vine toamna, va trebui să fac câteva mici modificări, pentru că tenul meu se schimbă de la un sezon la altul și trebuie să adaptez rutina la nevoile lui. Și primul pas unde trebuie să îmbunătățesc situația este hidratarea. De obicei, vara, în rutina de dimineață, folosesc câteva serumuri și tratamente plus cremă cu SPF. Dar pe măsură ce vremea se răcește, simt nevoia ca între serumuri și crema cu SPF să mai adaug și o cremă hidratantă.

Până acum vreo săptămână, foloseam uneori crema pe care o folosesc și seara, însă m-am reorientat către Natural Moisturizing Factors + HA de la The Ordinary. O mare parte dintre produsele din rutina mea sunt The Ordinary și tenul meu se împacă foarte bine cu ele.

Când am deschis prima dată tubul, m-am temut să nu fie prea grasă pentru zi, pentru că are o consistență destul de groasă. Însă, odată ce-am aplicat-o, crema a intrat neașteptat de repede în piele, fără să lase tenul lucios. Până acum, sunt foarte mulțumită de ea, mai ales că așa cum The Ordinary ne-a obișnuit, are și ingrediente bune. După ce-o voi folosi măcare o lună, revin cu review detaliat. Prețul este de 27 de lei, pentru 30 mililitri.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 

O altă schimbare pe care urmează s-o fac odată cu schimbarea vremii este trecerea la o cremă cu factor de protecție solară 30. Plănuisem să fac asta prin luna octombrie. Însă cred că planurile mi-au fost date peste cap de noua cremă cu SPF50 pe care o folosesc tot de vreo săptămână: Frezyderm Sun Screen New Velvet Technology SPF50. 

Fetelor, produsul ăsta este #ALTNIVEL! Nu am mai întâlnit în viața mea o cremă cu SPF atât de mișto ca asta. Și am încercat muuulte! V-am tot spus mereu că nu am găsit până acum o cremă cu SPF care să mă mulțumească 100%. Ei bine, cred că asta e. Auzisem de la multă lume că e foarte mișto și am vânat-o pratic toată vara, pentru că nu era pe stoc mai tot timpul.

Are o textură de gel și în momentul când o aplic pe față, se simte ca un primer de machiaj pe bază de silicon. Știți despre ce vorbesc? Știu că este unul la E.L.F. și unul la Sephora. Se simte foarte fin la atingere, fix CA CAtifeaua și nu exagerez. Intră super repede în piele și nu lasă niciun fel de peliculă pe față, iar machiajul se așează super bine deasupra. Plus că și ambalajul îmi place super mult!

Așa cum am spus, folosesc acest produs de doar o săptămână și sunt de-a dreptul impresionată de el. Însă, surprizele pot apărea. Cel mai probabil fie o să revin cu un review aici pe blog, fie o s-o pomenesc într-un clip pe YouTube.

Frezyderm Sun Screen New Velvet Technology SPF50 se găsește la Farmacia Tei și costă 41 de lei (dacă-mi aduc corect aminte), pentru 50 de mililitri.

Frezyderm Sun Screen New Velvet Technology SPF50

Am primit și câteva măști noi de față pe care urmează să le testez și o să vă povestesc curând și despre alea, dacă e cazul.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top