X

inscrie-te la newsletter

Trei produse noi în rutina mea de îngrijire a tenului

January 28, 2019 in beauty / cosmetice

Deși rutina mea de îngrijire a tenului e destul de fixă în ceea ce privește pașii pe care-i urmez, îmi place să experimentez cu produsele cosmetice și atunci când unul se termină, am tendința să-l înlocuiesc cu ceva nou, ce n-am mai folosit. Este și cazul a trei produse pe care le-am introdus în rutina mea zilnică, despre care vreau să vă vorbesc puțin în postarea de azi.

Dacă ați văzut clipul meu cu produsele anului 2018, știți deja că La Roche-Posay Toleriane Sensitive este una dintre cremele mele preferate de anul trecut. Însă, după ce am terminat două tuburi, am simțit nevoia să mai încerc și altceva, așa c-am înlocuit-o cu Paula’s Choice Resist Omega+ Complex Serum, care a intrat în rutina mea la jumătatea lunii Decembrie.

Paula's Choice Resist Omega+ Complex Serum

Printre ingredientele benefice pielii pe care Resist Omega+ Complex le conține sunt acizii grași Omega 3, 5 și 9, vitaminele C și E și ceramidele, fiind un produs destinat tuturor tipurilor de ten, cu precădere celor uscate sau deshidratate. Serumul contribuie la refacerea barierei cutanate, repară pielea descuamată și sensibilă și protejează împotriva deshidratării, aspecte foarte importante pentru tenul meu foarte uscat în această perioadă.

Pentru că are o consitență foarte ușoară, m-am temut inițial că Paula’s Choice Resist Omega+ Complex Serum nu va fi îndeajuns de hrănitor și hidratant pentru pielea mea. Însă, după mai bine de o lună de folosire, pot spune că e perfect și i-a luat locul cu succes cremei de la La Roche-Posay.

Am înlocuit și crema de ochi pe care o foloseam și pe care v-am arătat-o în clipul cu rutina mea zilnică de îngrijire a tenului, pentru că simțeam nevoia de ceva mai emolient, așa că de vreo trei săptămâni folosesc L’Oreal Revitalift Laser X3. 

Dacă înainte de venirea iernii, nu aplicam cremă de ochi decât uneori dimineața, acum aplic cu religiozitate în fiecare dimineață și seară, pentru că uscăciunea pielii mele a ajuns la #altnivel. Iar textura cremei de la L’Oreal este exact ce aveam eu nevoie: nu foarte light, dar nici foarte greoaie, nu intră imediat în piele, dar când intră, îmi simt pielea foarte hidratată. Și acum altfel se așează și anticearcănul deasupra.

Un alt aspect care mă încântă la L’Oreal Revitalift Laser X3 este faptul că aplicatorul este din metal, sub formă de bilă și este minunat pentru masaj dimineața. Eu mă trezesc cu ochii cât cepele și masajul ajută la drenare, plus că metalul este foarte rece, ceea ce ajută la dezumflarea ochilor.

Bioderma Atoderm Intensive este noul gel de curățare pe care-l folosesc zilnic dimineața și seara, bineînțeles împreună cu Foreo Luna Play Plus. Gama Atoderm este preferata mea de la Bioderma, însă nu mai încercasem acest produs. Deși face spumă, trec cu vederea acest aspect pentru că-mi place cum îmi lasă pielea, curată și fără să mă țină. Poate fi folosit pe tot corpul și este un produs dedicat pielii foarte uscate.

Anul ăsta am revenit și la un obicei sănătos mai vechi de-al meu, pe care îl cam abandonasem: masajul facial. Sunt deja câteva săptămâni în care dumincă seara îmi rezerv vreo 20 de minute să-mi masez tenul. Pentru asta, folosesc uleiul de migdale dulci de la Solaris, pe care l-am mai folosit și în trecut și care-mi place foarte mult. Dacă vreți să vedeți tehnicile mele de masaj facial, am făcut un clip despre asta. Însă este un obicei care mie-mi place foarte tare!

Urmează să introduc în rutina mea alte câteva produse noi destinate tratării petelor pigmentare, însă despre ele o să vă povestesc cu altă ocazie.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top