X

inscrie-te la newsletter

Top produse preferate de pe iherb.com (2015)

January 11, 2016 in beauty / cosmetice / makeup

Pentru că știu că sunteți multe care comandați produse de pe iherb, m-am gândit să fac o retrospectivă a anului trecut și să vă arăt produsele care mi-au plăcut mie cel mai mult de pe acest magazin online. Am făcut și anul trecut o postare similară care a trezit multora dintre voi interesul. Produsele pe care o să vi le arăt în această postare au fost menționate aici pe blog și cu alte ocazii și nu sunt neapărat noutăți din 2015.

Physician’s Formula Lash Boosting Eyeliner + Serum este cel mai bun tuș pe care eu l-am folosit vreodată. Îl am în două nuanțe, negru și maro. Ceea ce-mi place la el este că pensula este subțire, nu este foarte țeapănă, dar nici moale și e foarte ușor de manevrat. Cred că și o începătoare se poate descurca cu acest tuș. De asemenea, este foarte opac și atunci când se usucă, nu se mai mișcă din loc până la demachiere. Prețul este de 43,75 și încă nu l-am terminat pe primul, deși îl folosesc de câteva ori pe săptămână și-l am de prin mai.

Physician's Formula Lash Boosting Eyeliner + Serum

EcoTools Pure Complexion Facial Sponge a fost pomenit aici pe blog de cel puțin 740 de ori! Este un burețel konjac care se folosește împreună cu un gel pentru curățarea feței și eu nu pot trăi fără el. Nici nu mai știu de câte ori l-am cumpărat, însă nu-mi lipsește niciodată din casă și-l folosesc zilnic, atât dimineața, cât și seara. Curăță tenul în profunzime și nu lasă absolut nicio urmă de mizerie pe el. Datorită texturii sale, ajută și la o exfoliere blândă de tenului. Prețul este de 24,93 lei și pe mine mă cam ține 2-3 luni până trebuie să-l înlocuiesc.

EcoTools Pure Complexion Facial Sponge

Șervețele matifiante Mineral Fusion Blotting Tissues sunt absolut geniale și necesare dacă aveți ten gras sau mixt. Un pachet conține 100 de bucăți și eu am terminat deja vreo trei. Iarna nu prea le folosesc, dar vara le am tot timpul la îndemână. Îmi sunt de mare ajutor mai ales când vreau să reaplic pudră. Pentru ca tenul să nu aibă un aspect încărcat, folosesc un șervețel să absorb excesul de sebum și abia apoi aplic pudra. Prețul unui pachet este de 28,26 lei.

Mineral Fusion Blotting Tissues

Un alt produs pe care l-am pomenit destul de des este crema de corp Neoteric Cosmetics Silk Body Lotion, care este crema mea preferată de corp. Datorită faptului că are în componență 12% acid glicolic, exfoliază pielea și o lasă foarte fină. De asemenea, ajută la estomparea semnelor lăsate de coșuri și chiar la vindecarea acestora. Pentru mine este un produs minune, care m-a ajutat foarte mult. Iar vestea bună este că acum se află pe stoc! Ceea ce e lucru rar, credeți-mă. Prețul este de 46,74 lei.

Neoteric Cosmetics Silk Body Lotion

Un alt produs pe care-l folosesc zilnic și care-mi place foarte mult este loțiunea tonică Derma E Soothing Toner. Sunt deja la a doua sticluță și nu dă semne de oboseală, pentru că ține o grămadă! Are ingrediente foarte ok pentru ten, îl calmează, împrospătează și curăță urmele de mizerie rămase în urma demachierii, fără să-l usuce. Prețul este de 51,61 lei și, așa cum spuneam, o sticlă ține câteva luni bune.

Derma E Soothing Toner

Physician’s Formula Talc-Free Mineral Face Powder a fost pudra mea de bază pe tot parcursul verii și toamnei. Și asta datorită faptului că are factor de protecție solară 16. Îmi este imposibil să reaplic peste zi creama cu FPS din cauza machiajului, așa că această pudră a fost indispensabilă pentru mine. În afară de asta, este foarte fină și nu încarcă tenul și, de asemenea, fixează machiajul. Este potrivită și pentru un ten mai gras, pentru că reușește să țină sebumul sub control câteva ore bune. La primăvară, cu siguranță mă voi întoarce la ea. Așa de mult mi-a plăcut, încât mi-am cumpărat două bucăți: pe una o țin acasă și pe una la birou. Prețul ei este de 55,73 lei și nuanța pe care eu am folosit-o este Creamy Natural.

Physician's Formula Talc-Free Mineral Face Powder

Ultimul produs pe care vreau să-l menționez este Andalou Naturals Luminous Eye Serum. Dacă sunteți în căutarea unei creme de ochi care să aibă ingrediente foarte bune și care să hidrateze zona ochilor, ăsta e minunat. Are textură de gel și chiar dacă nu intră instant în piele, nu o lasă grasă și încărcată. Este perfectă pentru zi, întrucât anticearcănul se așează frumos pe ea. Eu o folosesc în fiecare dimineață. De asemenea, uneori o mai folosesc și pe toată fața, fiind o bună bază pentru machiaj. Prețul este de 66,60 lei și m-a ținut o mulțime!

Andalou Naturals Luminous Eye Serum.

Desigur, pe iherb găsiți mult mai multe produse bune, însă acestea sunt cele care mie-mi plac cel mai mult în acest moment. Dacă sunteți în căutarea unor pensule bune pe care nu vreți să cheltuiți foarte mulți bani, tot pe iherb găsiți. Dar despre asta, voi vorbi într-o postare viitoare. Sper să vă fie de folos!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top