X

inscrie-te la newsletter

Top 5 bloguri de fashion preferate

February 15, 2016 in style

De cele mai multe ori, prefer să pierd vremea pe bloguri de fashion, în detimentrul celor de beauty. Când vine vorba de beauty, prefer în continuare YouTube. Sunt abonată la multe bloguri de fashion, atât din România, cât și internaționale și astăzi m-am gândit să vi le arăt pe cele care-mi plac cel mai mult. Stilul meu s-a schimbat destul de mult în ultimul an și, la aproape 36 de ani, simt că în sfârșit am un stil care mă reprezintă și atunci când mă uit la haine/accesorii știu exact dacă se potrivesc sau nu cu stilul meu. E posibil să se mai schimbe în timp, că na, și eu mă schimb.

În acest moment stilul meu este unul minimalist, îmi place să port mult alb, negru, gri și bleumarin, îmi plac dungile, însă nu mă omor dupa imprimeuri (decât dacă sunt la șosete sau eșarfe), îmi plac pantofii sport, îmi place să combin piese elegante cu piese sport. Tot din punct de vedere al stilului, am observat că-l prefer pe cel european, în cel american nu mă regăsesc absolut deloc. Magazinele mele preferate sunt COS (care se va deschide și în România, yassssss!), Zara și Topshop. 

Am mult bloguri de fashion pe care le urmăresc, atât internaționale, cât și locale și astăzi o să vi le arăt pe cele care-mi plac cel mai mult de pe plan internațional.

Samantha Maria (Beauty Crush) este cu siguranță my style icon. Îmi place la nebunie cum combină hainele și accesoriile. Plus că mă regăsesc în stilul ei, chiar dacă nu la același nivel pentru că simțul meu estetic nu este la fel de dezvoltat ca al ei. Sami are și canal de YouTube, unde postează atât clipuri de fashion, dar și de beauty.

beauty crush

beauty crush

beauty crush

The Adorable Two este un alt blog de fashion care-mi place foarte mult. Pe alocuri, chiar mai mult decât al lui Sami. Storm și Andrea sunt tipele care scriu pe acest blog, care din păcate scriu în limba germană, pe care eu nu o cunosc. Dar nu-i bai, pentru că oricum mă interesează doar pozele :))

the adorable two

the adorable two

Hello Shopping este un blog de fashion pe care l-am descoperit recent. Deși tipa (pe care nici măcar nu știu cum o cheamă) poartă cam mult tocuri pentru gusturile mele, stilul ei îmi place mult și cred că poate fi adaptat cu ușurință și la încălțăminte ceva mai comodă.

hello shopping

hello shopping

Al patrulea blog pe care-l urmăresc cu drag este Mija Flatau, care este o nemțoaică stabilită în Londra. Același stil minimalist, fără prea multă culoare. Ca să nu mai spun că tipa este tare drăguță!

mija flatau

mija flatau

Ultima, dar nu cea din urmă, este Lucy, pe care o urmăresc de vreo trei ani, de când a fost invitată de onoare la gala Digital Divas. Nu mi-a atras atunci foarte mult atenția, însă după ce i-am studiat blogul, am devenit fană. Lucy este olandeză și are același stil minimalist care pe mine mă dă cu roatele-n sus.

lucy

lucy

Cam astea sunt blogurile mele preferate de fashion din acest moment. Așa că dacă vă place stilul minimalist, alb-negru-gri, haine largi, pantofi sport etc, aruncați un ochi pe blogurile de mai sus că sigur veți găsi ceva pe placul vostru. Desigur, sunt mii de bloguri de fashion în toată lumea asta, așa că dacă aveți vreo recomandare pentru mine, lăsați-mi în comentarii.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top