X

inscrie-te la newsletter

Top 10 produse preferate de pe iherb – 2016

January 4, 2017 in beauty / cosmetice / makeup

Știu că printre voi sunt multe amatoare de cumpărături de pe site-ul iherb și, la fel ca în ceilalți ani, a venit vremea din nou să fac topul produselor din acest magazin care mi-au plăcut cel mai mult în 2016. Nu le voi lua într-o ordine anume, ci pur și simplu cum îmi vin în memorie. De asemenea, nu sunt doar produse pe care le-am descoperit anul trecut, ci și unele de care știu din anii anteriori și am continuat să le folosesc și în 2016.

1. Physician’s Formula Eye Booster Eyeliner Ultra Black și-a făcut apariția și-n clipul cu produsele de machiaj preferate din anul 2016. A fost al doilea an în care-am folosit acest tuș și este preferatul meu din tot ceea ce-am folosit până acum. Este ultra-rezistent, opac, se aplică foarte ușor datorită pensulei și este negru-negru.

Physician's Formula Eye Booster Eyeliner Ultra Black

2. Jason Natural Sun Mineral Sunscreen SPF 30 este cred cea mai recentă descoperire de pe iherb și este în acest moment crema mea preferată cu factor de protecție solară. Bănuiesc că deja știți cât este de important să protejăm pielea împotriva razelor nocive ale soarelui și folosirea zilnică, indiferent de anotimp a unei creme cu SPF este de importanță majoră. Sunt maxim de încântată că am descoperit această cremă, pentru că cea pe care o foloseam înainte nu este deloc ieftină. Dacă vreți să citiți mai multe despre Jason Natural Sun Mineral Sunscreen SPF 30, i-am făcut review. Pe scurt, este o cremă cu protecție minerală și dacă este masată bine în piele, nu lasă urme albe. Eu am tenul uscat acum, însă nici când aveam tenul mixt, nu mi s-a părut că mi-l îngrașă. Dar, repet, trebuie masată bine!

Jason Natural Sun Mineral Sunscreen SPF 30

3. Etude House Drawing Eye Brow (Gray Brown) și-a făcut și el apariția în clipul cu produsele preferate de machiaj ale lui 2016 și este tot o descoperire a anului trecut. Are o culoare perfectă pentru sprâncenele mele, este foarte pigmentat și ușor cerat. Rezistă de dimineață până seara, nu se întinde și sprâncenele arată naturale, dacă este aplicat cu măsură.

 Etude House Drawing Eye Brow

4. E.L.F. Cosmetics Blush Brush este în continuare una dintre pensulele mele preferate. Am două în acest moment; pe una o folosesc pentru aplicarea pudrei și pe cealaltă pentru aplicarea fardului de obraz. Este super moale, are o formă absolut perfectă pentru osatura feței mele, nu pierde peri și rezistă foarte bine. Pe prima o am de vreo doi ani cred și nu și-a pierdut forma.

E.L.F. Cosmetics Blush Brush

5. Andalou Naturals Enlighten Serum Turmeric+C este unul dintre produsele pentru îngrijirea tenului cele mai iubite din 2016 și i-am făcut, de asemenea, review. Un produs ușor, numai bun de folosit zi de zi sub crema cu SPF, mai ales dacă aveți tenul gras, pentru că nu încarcă deloc tenul și nici nu-l îngrașă. Pe mine m-a ajutat mult în lupta cu ridurile dintre sprâncene, așa că nu putea lipsi din această postare.

Andalou Naturals Enlighten Serum Turmeric+C

6. Acure Organics Marula Oil Treatment este cel mai iubit ulei din 2016. Mi-a plăcut să-l folosesc în special la masajul feței, un obicei foarte sănătos pe care am început să-l am de anul trecut și pe care vi-l recomand. Ori de câte ori mi-am simțit tenul deshidratat sau obosit, un masaj cu acest ulei a făcut minuni!

Acure Organics Marula Oil Treatment

7. După o luuuungă perioadă în care-am folosit burețelul konjac de la EcoTools, în 2016 i-am descoperit pe cei de la Andalou Naturals.  Diferența nu este foarte mare, doar că sunt ceva mai multe opțiuni (trei seturi, dacă nu mă înșel) și vin ambalați câte doi. Îi folosesc în fiecare zi, dimineața și seara, împreună cu un gel de curățare și au un ușor efect exfoliant, fără să agreseze pielea așa cum o fac exfoliantele mecanice. Și, spre deosebire de cel de la EcoTools, are și o sforicică cu ajutorul căreia se poate agăța undeva pentru o uscare mai rapidă.

8. Șervețelele matifiante Mineral Fusion Shine-Free Blotting Tissues nu mi-au lipsit din poșetă toată vara și o bună parte din primăvară. Dacă aveți tenul gras sau mixt, aceste șervețele sunt indispensabile. Mai ales dacă vă place să aplicați pudră pe parcursul zilei, pentru retușuri. Dacă aplicați direct pe zonele grase, tenul poate părea încărcat. Așa că aceste șervețele sunt numai bune de avut la îndemână.

Mineral Fusion Shine-Free Blotting Tissues

9. Pentru al treilea an consecutiv, pudra mea preferată a rămas Physician’s Formula Mineral Wear Talc-Free Face Powder cu SPF16. Nicio altă pudră pe care o am în colecție nu se ridică la nivelul acesteia. Este fină, nu încarcă deloc tenul și este bună inclusiv pentru fixarea anticearcănului. Iar cel mai mare plus pentru mine este faptul că are factor de protecție solară și pot s-o aplic peste zi, atunci când îmi este imposibil să aplic o cremă cu SPF (din cauza machiajului).

Physician's Formula Mineral Wear Talc-Free Face Powder

10. Și ultimul produs, dar nu cel din urmă, este pensula mea preferată pentru aplicarea fardurilor de pleoape, pensulă pe care o folosesc zilnic: Bdellium Tools Green Bambu Series 777Am avut-o și pe cea neagră, însă nu s-a comportat la fel de bine ca aceasta verde. Nu pierde peri, este micuță și plată, perfectă atât pentru aplicarea fardurilor pudră, dar și cremă. O iubesc și vreau să-mi mai iau una.

Bdellium Tools Green Bambu Series 777

Mă enervează de nu mai pot că nu e focusată calumea ultima poză! :)) În fine, astea sunt cele zece produse/ustensile pe care le recomand din suflet dacă nu știți ce să mai încercați de pe iherb. Dacă aveți recomandări la acest capitol, vă rog să le lăsați în comentarii. La finalul acestei săptămâni, voi face o nouă comandă, așa că aștept sugestii!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top