X

inscrie-te la newsletter

Therme București sau vara eternă

January 14, 2016 in lifestyle / locuri

Ieri, mi-am petrecut toată ziua la Therme București. Am postat și pe Facebook și Instagram câteva poze și v-ați arătat interesate de acest loc abslout mirific de la marginea Bucureștiului. Pentru cele care nu știți încă, Therme București s-a deschis începând de astăzi pentru public și vă așteaptă de luni până joi, între orele 9:30-23:30 și vineri, sâmbătă și duminică, între orele 8:00 – 1:00.

Așa că să vă spun și câteva detalii despre acest loc minunat. Therme București este cel mai mare Therme din Europa și are o capacitate de 4 mii de persoane simultan. Este absolut huge! Este împărțit în trei zone: Elysium, The Palm și Galaxy. Pe site-ul Therme găsiți mai multe detalii despre cele trei zone. Găsiți acolo piscine, saune, tobogane…absolut tot ce vă poate trece prin cap. De asemenea, Therme București este și cea mai mare grădină botanică de interior și exterior din România: peste 1.200 copaci, 3.000 de arbuști, 500 de palmieri, peste 600.000 de flori, 40.000 de trandafiri, 60.000 de eunimus și alte plante. Pentru a asigura necesarul de lumină al grădinii exotice spațiile vitrate sunt întinse pe trei fațade ale clădirii. “Vedeta” Therme însă este copacul Tree of Life (Ficus Religiosa), supranumit și copacul înțelepciunii, care are o vechime de 120 ani și a fost adus din China. therme bucuresti

therme bucuresti therme bucuresti therme bucuresti

Noutatea din zona Spa & Wellness este oferită de cele șase saune tematice și o baie de aburi. Fiecare saună are un anumit design, miros specific și sistem sonor. Vizitatorii se pot bucura astfel de un adevărat ritual de wellness și purificare, denumit în limba germană Aufguss, realizat prin infuzarea unei soluții de uleiuri aromatice pe pietrele vulcanice încinse din saună. O experiență multisenzorială de Aufguss are efecte benefice asupra organismului, prin activarea circulației sangvine, hidratarea pielii și întărirea sistemului imunitar. Specificul diferit al fiecărei saune de la Therme, precum și programul variat al procedurilor, oferă simultan unui număr de 300 de clienți posibilitatea să se bucure de experiența Aufguss.

Dușuri la #thermebucuresti ? #vacantalatherme #shower

A video posted by Andreea Adam (@andreea.alina.adam) on

therme bucuresti therme bucuresti therme bucuresti

Piscina cu valuri din zona Galaxy are o suprafață de 560 m2 și o adâncime care variază de la 1 metru la 3 metri, fiind cea mai mare de acest gen din România. Timp de 365 de zile pe an, indiferent de anotimp, valurile sunt produse cu ajutorul unei tehnologii de ultimă oră, care permite confortul și garantează siguranța. Instalația de produs valuri oferă 4 programe de intensitate și rapiditate total diferite. În aceeași arie este disponibilă și o piscină semi-olimpică cu patru culoare și 25 metri lungime, cu adâncime cuprinsă între 1,2 și 1,6 metri. Arată absolut genial! Am stat ieri o oră și-am admirat-o.

Piscina cu valuri de la #thermebucuresti ?? #pool #waves #video

A video posted by Andreea Adam (@andreea.alina.adam) on

Dacă vreți distracție maximă, puteți alege unul dintre cele 16 tobogane din zona Galaxy. La Therme București găsiți cel mai spectaculos sistem de tobogane indoor din Centrul și Sud-Estul Europei. Lungimea totală a acestora este de 1,5 km, iar zonele de plecare au o înălțime de până la  14 metri, ele fiind concepute pentru a oferi multiple ocazii de entertainment pentru toate vârstele. Zona cuprinde 16 tobogane, dintre care 7 pentru copii, 2 tobogane care „străpung” acoperișul clădirii, tobogane interactive cu jocuri de lumini sau “Racer”, unde pot concura până la 3 participanți simultan, precum și “Crazy River”, cu un volum de apă de peste 2.500 m3/oră. Toboganele au o capacitate de 6.500 de persoane pe oră.therme bucuresti

therme bucuresti

Și ceea ce m-a impresionat pe mine cel mai mult la Therme București este peisajul de noapte. Deci, doamnelor, este ceva absolut fabulos! M-aș uita la apă și luminițe o noapte întreagă!

therme bucuresti therme bucuresti therme bucuresti

Dacă vreți mai multe informații despre Therme București, găsiți toate detaliile pe pagina lor de Facebook.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top