X

inscrie-te la newsletter

The Body Shop Oils Of Life

September 23, 2015 in beauty / noutati

Dacă urmăriți bloguri și canale internaționale, probabil că ați văzut că în ultima perioadă a fost nebunie cu noua gamă de îngrijire a tenului Oils Of Life de la The Body Shop. Renumita Caroline Hirons chiar a avut și o scurtă apariție pe canalul de YouTube din UK, în care vorbește despre această gamă. A ajuns și la noi!

Ce reprezintă mai exact Oils Of Life? Gama cuprinde patru produse de îngrijire a tenului plus un accesoriu destinat, de asemenea, îngrijirii tenului. Fiecare produs conține un mix de trei uleriuri din semințe care au rolul de a repara, hidrata și revitaliza tenul: ulei din semințe de chimen negru din Egipt, ulei din semințe de camelie din China și ulei din semințe de măceșe din Chile. Eu am folosit ulei de măceșe o perioadă lungă de timp (de la Pai) și pot spune că într-adevăr este excepțional și, după părerea mea, cel mai bun ulei de față pe care eu l-am folosit vreodată.

Oils of Life Intensely Revitalising Essence Lotion (73 lei) are o formulă bifazică și se folosește ca prim pas după demachiere. Pregătește și activează tenul pentru următorii pași ai ritualului de îngrijire.

Oils of Life Intensely Revitalising Essence Lotion

Oils of Life Intensely Revitalising Facial Oil (128 lei) este un ulei facial ce are rolul de revitaliza tenul, fără să-l îngrașe. Dacă aveți tenul mixt/gras și vă este teamă să folosiți uleiuri de ten, scăpați de această teamă. La sfărșitul postării, găsiți clipul lui Caroline în care explică exact care-i treaba cu uleiurile de ten.

OOL Oil Essence Facial Oil

Oils of Life Intensely Revitalising Gel Cream (115 lei) este o cremă gel cu micro-perle iluminatoare care are o textură ușoară, se absoarbe repede în piele și o hidratează intens.

Oils of Life Intensely Revitalising gel cream

Oils of Life Intensely Revitalising Cream (115 lei) este, de asemenea, o cremă ce conține micro-perle iluminatoare și are rolul de-a hidrata intens pielea. Este ceva mai grea ca cea gel, dar se absoarbe rapid în piele fără să o lase grasă.

Oils of Life Intensely Revitalising Cream

Și, așa cum spuneam la început, tot din această gamă face parte și un accesoriu destinat masajului tenului – Twin Ball Revitalising Facial Massager (156 lei). Am văzut că în ultimul timp sunt foarte la modă asemenea accesorii care ajută la îmbunătățirea circulatiei sângelui, sporește elasticitatea tenului și ajută la reducerea pungilor de sub ochi și a ridurilor.

Twin Ball Revitalising Facial Massager

Toate produsele din gama Oils of Life par interesante, dar ustensila de masaj mi se pare cea mai tentantă. Mai jos vă las clipul lui Caroline:

 

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top