X

inscrie-te la newsletter

Skin Food Salmon Dark Circle Concealer Cream

May 26, 2017 in beauty / makeup

De curând, mi s-a terminat anticearcănul meu preferat de la Urban Decay și, chiar dacă am cumpărat din nou Maybelline The Eraser Eye, mi-am dorit să încerc și Skin Food Salmon Dark Circle Concealer Cream, despre care tot citisem că este foarte bun. Așa că imediat ce a fost disponibil pe iherb, l-am și comandat. Trebuie să spun că-l vânam de ceva vreme și niciodată când dădeam câte o comandă, nu era pe stoc.

Anticearcănul este de tip cremă, ambalat într-un borcănel foarte drăguț cu tentă vintage cumva. În general, prefer anticearcănele cu textură lichidă, pentru că astea cremă au tendința să usuce zona de sub ochi. Iar eu cum deja o am foarte uscată, stau departe de ele. La acesta m-a atras însă faptul că are în componență ulei de somon și m-am gândit că poate e ceva mai emolient decât ce-am folosit eu până acum. Și într-adevăr este destul de emolient, însă tot simt uneori nevoia de o cremă hidratantă aplicată sub el.

Când am deschis prima dată borcănelul și-am văzut nuanța produsului, m-am temut că va fi prea închis pentru mine, eu având pielea destul de deschisă. Din fericire, se potrivește perfect și doar stratul de deasupra pare ceva mai închis la culoare. Skin Food Salmon Dark Circle Concealer Cream este disponibil în două nuanțe – 1 Salmon Blooming și 2 Beige. Pe iherb însă, nu se găsește decât prima nuanță.

Skin Food Salmon Dark Circle Concealer Cream

Metoda cea mai simplă de aplicare pentru mine este cu ajutorul degetului inelar. Mi se pare că se întinde mult mai bine decât dacă folosesc o pensulă sau Beauty Blender-ul. După aplicare, îl fixez întotdeauna cu o pudră translucidă, fie cu ajutorul unei pensule de la ELF, fie cu burețelul. Dacă nu fac mișcarea asta, se strânge destul de rapid în riduri. Uneori, se strânge chiar dacă-l fixez cu pudră, însă cazurile astea sunt destul de rare, din fericire.

Ca și acoperire, sunt mai mult decât satisfăcută de Skin Food Salmon Dark Circle Concealer Cream. La ce cearcăne uriașe am în ultima perioadă, se descurcă admirabil. În afară de asta, oferă și luminozitate zonei de sub ochi. Chiar dacă nu am neapărat cearcăne foarte pronunțare uneori, zona de sub ochi este oricum pigmentată în cazul meu și nuanța acestui anticearcăn mă ajută mult să camuflez acest neajuns.

Skin Food Salmon Dark Circle Concealer Cream

fără anticearcăn

Skin Food Salmon Dark Circle Concealer Cream

cu anticearcăn

Acum dacă stau să mă gândesc dacă-mi place mai mult Skin Food Salmon Dark Circle Concealer Cream sau Urban Decay Naked Skin, cred totuși că al doilea dintre ele rămâne preferatul meu pentru că este ceva mai hidratant și, având textură lichidă, se aplică mai ușor. Însă pentru 35 de lei cât costă, pe cuvând că cel de la Skin Food merită. Dacă vreți să-l încercați, îl găsiți pe iherb.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top