X

inscrie-te la newsletter

Seventeen Skin Perfect Ultra Coverage Foundation

January 21, 2019 in beauty / makeup

Am început să folosesc fondul de ten Seventeen Skin Perfect Ultra Coverage prin luna August și, la momentul respectiv, am făcut și un clip de prime impresii și test de rezistență, unde puteți vedea și cum arată aplicat. Nu l-am mai folosit o perioadă, pentru că a apărut fondul de ten Fenty în viața mea și m-am concentrat pe ăla. Dar pentru că Fenty nu face față tenului meu uscat și am și terminat fondul meu de ten preferat, am revenit la el. Pentru că tipul meu de ten se schimbă de la un sezon la altul, am avut acum ocazia să experimentez cu el în toate cele trei faze ale lui – mixt, normal și uscat.

Nuanța pe care o aveam atunci era prea închisă pentru pielea mea și dacă în vară m-am descurcat așa, pentru iarnă a trebuit să folosesc nuanța potrivită – 01. Seventeen Skin Perfect Ultra Coverage are consistență cremoasă și cel mai bun mod de folosire este cu ajutorul unui burețel umezit. De fapt, mi se pare că majoritatea fondurilor de ten au cel mai bun rezultat aplicate cu un burețel.

Seventeen Skin Perfect Ultra Coverage

Seventeen Skin Perfect Ultra Coverage are acoperire medie spre mare, în funcție de cantitatea aplicată; eu folosesc cam două- trei pompițe. Nu-mi place extraordinar cum arată imediat după aplicare, mai ales în cazul tenului uscat. Fiind un fond de ten cu textură mată, are un aspect pudrat, care pe mine nu mă impresionează. Însă, pe măsură ce tenul secretă sebum, aspectul lui se transformă într-unul mult mai natural, iar în cazul tenului mixt sau normal, pielea capătă și luciu. Mai ales după vreo 5-6 ore, când simt nevoia să mai aplic puțină pudră în zona T. Asta nu e valabil și pentru tenul uscat, pentru că în cazul ăsta, nu folosesc pudră decât pentru fixarea anticearcănului.

Din punct de vedere al rezistenței, Seventeen Skin Perfect Ultra Coverage începe să se separe și să dispară pe anumite porțiuni ale feței – bărbie și obraji – cam după vreo opt ore în cazul tenului mixt sau normal, însă pentru tenul uscat nu-și schimbă prea mult aspectul.

Dacă pe parcursul zilelor lungi și călduroase de vară, Seventeen Skin Perfect Ultra Coverage nu este neapărat prima mea opțiune, în perioada asta când tenul meu este foarte uscat, îl folosesc aproape zilnic. Trebuie însă să-mi hidratez foarte bine tenul înainte de aplicare, că altfel, îmi scoate în evidență porțiunile uscate.

Seventeen Skin Perfect Ultra Coverage este disponibil în opt nuanțe și, în funcție de retailer, costă în jur de 75 de lei.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top