X

inscrie-te la newsletter

SEPHORA Cream Lip Stain – 06 Pink Souffle

October 21, 2015 in beauty / makeup

Dacă mă citiți de mai mult timp, poate vă aduceți aminte cât de obsedată eram de Impassioned de la MAC, care a fost rujul meu preferat o lungă perioadă. Ei bine, acum am în sfârșit un nou ruj preferat: Sephora Cream Lip Stain 06 Pink Souffle.

Pe la începutul lunii septembrie, mi-am cumpărat primul meu ruj din gama Cream Lip Stain de la Sephora, în nuanța 01 Always Red. Mi-a plăcut atât de mult, încât am zis că e musai să mai încerc și alte nuanțe. Așa că pe la începutul lunii octombrie am profitat de oferta de 20% pe care-am avut-o la Sephora și mi-am cumpărat și Pink Souffle (06).

sephora cream lip stain 06 pink souffle

Ca și Always Red, și acesta este un ruj lichid mat. Rujurile cu textură mată sunt cele care-mi plac cel mai mult, mai ales că sunt și cele mai rezistente. Pink Souffle nu face excepție și este extrem de rezistent, chiar mai rezistent decât Always Red. Chiar îmi doream un ruj într-o nuanță mai deschisă care să aibă această proprietate, întrucât, nu știu dacă ați observat și voi, dar este destul de greu să găsești un astfel de ruj.

Ei bine, de când l-am cumpărat, l-am purtat obsesiv. Parcă nici nu-mi vine să mă mai apropii de alte rujuri de când îl am pe acesta. Este foarte potrivit de purtat de zi cu zi – la birou, școală, etc – pentru că nu sare în ochi, dar în același timp oferă o culoare plăcută buzelor.

sephora cream lip stain 06 pink souffle

Cred că pentru doamnele care nu sunt foarte curajoase în ceea ce privește rujurile, Pink Souffle este exact ceea ce au nevoie! Singurul cusur pe care i-l găsesc este că usucă ușor buzele spre finalul zilei. Eu obișnuiesc ca după câteva ore să aplic un balsam colorat peste, pentru a evita uscarea excesivă a buzelor.

sephora pink souffle

De asemenea, îmi place să-l combin cu creionul pentru conturarea buzelor Eastend Snob de la Rimmel. Mi se pare combinația ideală, mai ales că pot trișa și depășesc puțin conturul natural al buzelor, fără să pară evident.

sephora cream lip stain 06 pink souffle

Acum, evident, că mai vreau și alte nuanțe! Voi ați încercat vreun ruj din gama Cream Lip Stain?

PS: vineri dimineață, plec într-o scurtă vacanță la Amsterdam și așa că voi lipsi de pe blog. Dar, am programat să se posteze clipul de duminică, cu rutina mea de îngrijire a tenului seara. Așa că dacă nu vreți să-l pierdeți, abonați-vă la canalul meu!

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top