X

inscrie-te la newsletter

Șampon Schauma cu extract de cătină

May 24, 2016 in beauty / cosmetice

În clipul cu preferatele lunii aprilie, vă povesteam cât de mult îmi place șamponul Schauma cu extract de cătină. L-am ridicat în slăvi, multe mi-ați spus că l-ați încercat și voi și că vă place, așa că nu putea rămâne fără un scurt review.

Gama Schauma cu extract de cătină a fost lansată pe piață undeva prin luna martie și conține trei produse: șampon, balsam și balsam spray fără clătire. Pe ultimul dintre ele nu am apucat să-l folosesc pentru că mărturisesc c-am uitat complet de el și abia acum în timp ce scriam postarea mi-am adus aminte :))

Îmi aduc aminte că fosta mea șefă ne înnebunea de cap cu cât de bună este cătina și obișnuia să cumpere sacoșe întregi pentru tot biroul. Cătina conține de zece ori mai multă vitamina C decât citricele și o grămadă de alte vitamine, dintre care nu vreau să reamintesc decât complexul B, care este extrem de important pentru sănătatea părului.

Schauma cu extract de cătină

Și părul meu nu este deloc sănătos. De fapt, nu era, că săptămâna trecută am tuns destul de mult din el și-am reușit să scap de porțiunea foarte uscată. Am avut și o perioadă când am făcut din nou mătreață de la un șampon Wella pentru păr vopsit și mă scotea din sărite. Și mi-am adus aminte că am undeva Schauma cu extract de cătină și-am zis să-i dau o șansă, mai ales că în studenție șampoanele Schauma erau preferatele mele. M-a scăpat de mătreață încă de la prima spălare și nici nu mi-a mai apărut de atunci. În afară de asta, îmi lasă părul moale, hidratat și ușor de descâlcit, chiar și fără un produs tratament ajutător.

După ce-am început să-l folosesc, îmi treceam mâinile în continuu prin păr pentru că-mi plăcea la nebunie cum se simte la atingere. Nu-l mai simțeam aspru, lipsit de viață și extrem de uscat. De uscăciune nu m-a scăpat definitiv, asta doar foarfeca a reușit s-o facă. Însă părul meu a trecut în 2015 prin niște proceduri destul de agresive pentru a ajunge la culoarea pe care o am acum, așa că e de înțeles.

Schauma cu extract de cătină

Despre balsam nu am mare lucru ce să vă spun, pentru că nu m-a impresionat nici într-un mod plăcut, dar nici neplăcut. Nu mi s-a părut că face nimic extraordinar, însă eu sunt destul de mofturoasă la balsamuri. Însă șamponul vă recomand din toată inima să-l încercați pentru că este într-adevăr un produs foarte bun. Iar prețul este imbatabil pentru calitatea pe care o oferă!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top