X

inscrie-te la newsletter

Săruri de baie de la BCL SPA

March 28, 2016 in beauty / cosmetice

Băile în cadă reprezintă pentru mine momentul suprem în care pot să-mi iau gândul de la orice stres și să mă bucur de o oră de relaxare. De obicei, vineri seara, când ajung de la birou, îmi umplu o cadă cu apă fierbinte în care-mi pun tot felul de nebunii, îmi iau trusa de manichiură, îmi pun căștile pe urechi și orice gânduri negative dispar ca prin minune. În ultima perioadă, care a fost foarte stresantă pentru mine, fac acest lucru de mai multe ori pe săptămână și e minunat! Mai ales că mi-am extins destul de mult colecția de spume, săruri și uleiuri de baie.

De vreo câteva săptămâni, au intrat în colecția mea sărurile de baie de la BCL SPA care sunt absolut minunate! Acestea conțin sare de la Marea Moartă, recunoscută pentru proprietățile sale. Denumită și “aurul alb”, aceasta conține 27% săruri (apa de mare conține doar 3%) și o mulțime de minerale: magneziu, potasiu, brom și sodiu). Este ideală pentru problemele de piele, reduce inflamațiile, ameliorează problemele respiratorii și stimulează sistemul imunitar. Și bonus: relaxare!

Eu am trei cutii cu săruri de baie BCL SPA, în diverse combinații: Dead Sea Salt Soak Lemongrass + Green Tea, Dead Sea Salt Soak Lavender + Mint și Dead Sea Salt Soak Mandarin + Mango. Mai există două variante, care încă nu au ajuns în posesia mea, dar pe care îmi doresc să le încerc după ce le termin pe acestea: Dead Sea Salt Soak Spearmint + Vanilla și Dead Sea Salt Soak Milk + Honey with White Chocolate – asta ultima sună periculos :))

BCL SPA

Dintre toate cele trei pe care le am, cel mai mult îmi place cea verde – BCL SPA Dead Sea Salt Soak Lemongrass + Green Tea. Are un miros atât de plăcut, că doar cât bag nasul în borcan și mă relaxez instant, haha. Pe lângă sarea de la Marea Moartă, mai conține ulei de argan, vitamina E, extract de flori de arnică, ulei de mentă dulce, lemongrass și ceai verde.

BCL SPA Dead Sea Salt Soak Lemongrass + Green Tea

Următoarea în topul preferințelor mele este BCL SPA Dead Sea Salt Soak Lavender + Mint. Aceasta conține aceleași ingrediente ca și cea verde, doar că în loc de lemongrass și ceai verde, are lavandă și mentă.

BCL SPA Dead Sea Salt Soak Lavender + Mint

BCL SPA Dead Sea Salt Soak Mandarin + Mango este cea care-mi place cel mai puțin, pentru că are un miros ceva mai fructat, având în compoziție extract de mandarină și mango.

BCL SPA Dead Sea Salt Soak Lavender + Mint

Fiecare borcan conține 85 de grame și, deși la prima vedere pare destul de puțin, eu le-am folosit de câteva ori pe fiecare (mai ales pe cea verde) și mai am o grămadă. Nu pun foarte mult, ci cam un pumn de sare la o baie. Puteți însă să le cumpărați și la un gramaj mai mare, de 450 de grame. Prețul borcanelor mici este de 22 de lei, iar cele mari costă 100 de lei. Cele mici sunt ideale pentru a vă putea da seama care aromă vă place cel mai mult. Le puteți cumpăra online de pe moly.ro, unde mai puteți găsi o grămadă de alte produse.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top