X

inscrie-te la newsletter

Produse pentru îngrijirea părului de la Davines

January 11, 2018 in beauty / cosmetice

Despre Davines am aflat de multă vreme din blogosfera internațională și, din fericire, brandul este disponibil și în România în magazinul online Haircare.roNu e prima dată când vorbesc despre produsele Davines, ci am făcut-o și în clipul cu preferatele lunii Octombrie.  Încă de atunci am promis că o să revin cu review și pentru că produsele folosite de mine își vor face apariția și în clipul cu preferatele lui 2017, am zis că e cazul să nu mai amân și să mă execut.

Anul trecut în septembrie, am făcut un tratament cu cheratină și recomandarea hairstylist-ului a fost să nu mai folosesc produse ce conțin sulfiți. Am început să folosesc șamponul și balsamul de la Ihair Keratin, destinate părului tratat cu cheratină, dar din nefericire, șamponul mi-a făcut mătreață. Nimic grav, dar suficient cât să mă facă să-mi îndrept atenția către alte zări.

Așa că am început să folosesc șamponul și balsamul Davines Momo, care nu conțin sulfiți, deci exact ce aveam eu nevoie. Gama Momo este destinată părului uscat, din nou numai bun pentru mine. Mătreața cu care mă pricopsisem a dispărut încă de prima dată de când am folosit șamponul. În afară de asta, curăță părul foarte bine, fără să simt că-mi elimină cu totul uleiurile secretate în mod natural. Senzația pe care o am la final este de prospețime, asta și datorită mirosului senzațional pe care îl are.

Davines Momo

Balsamurile de păr pe mine nu mă prea impresionează și, în general, mi se pare că toate fac cam același lucru (asta cu excepția celui colorat de la Fanolape care-l folosesc de mai bine de un an). Însă Davines Momo pot spune că m-a impresionat. Balsamul ăsta e cu adevărat hidratant și face diferența! Ca și consistență, seamănă mai degrabă cu o mască de păr și tocmai din acest motiv, este ambalat la cutie. Acum fie vorba între noi, nu mă dă pe spate ambalajul, mi se pare cam cheep. Dar pentru rezultatele pe care le oferă, chiar nu contează.

Firul părului meu este foarte subțire și cu toate că balsamul Davines Momo este atât de gros și de cremos, nu mi-l încarcă mai mult decât e cazul. Lasă părul strălucitor și ușor de manevrat, plus că are efect anti-static, problemă cu care eu mă confrunt în special în această perioadă a anului.

Davines Momo

Un alt produs de la Davines de care sunt mai mult decât mulțumită este OI All in One Milk, care este un tratament hidratant ce nu se clătește, ce are consistența unei loțiuni. Eu îl aplic după ce mi-am spălat părul, înainte de a-l usca. Ajută foarte mult la descâlcirea părului și peria trece cu ușurință prin el de fiecare dată când îl folosesc. De asemenea, are efect anti-static, oferă protecție împotriva căldurii, nu încarcă părul și îl lasă moale și ușor de coafat. De când îl folosesc, am eliminat aproape complet din rutina mea uleiurile de păr, după care eram atât de înnebunită înainte. Are un miros foarte puternic, care mie-mi place de mor!

Davines OI All in One Milk

Brandul Davines mai are și alte game pentru diverse probleme ale părului și scalpului (mătreață, căderea părului, exces de sebum etc), produse de styling și produse destinate îngrijirii corpului. În afară de gama Momo, foarte mult mă atrage și OI, despre care am și citit cele mai multe păreri pozitive.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top