X

inscrie-te la newsletter

Saint Laurent CLASSIC MEDIUM MONOGRAM SATCHEL

February 22, 2016 in style

Vine un moment în viața unei femei când tre’ să ia taurul de coarne și…să-și cumpere o poșetă de designer :)) Am sperat încă de anul trecut că 2016 va fi anul în care o să-mi iau prima mea astfel de poșetă și iată că acest lucru s-a și întâmplat chiar mai repede decât am sperat. Wishlist-ul meu când vine vorba de genți cuprinde pe puțin vreo 50 de modele. Gențile, adidașii și ochelarii de soare sunt marea mea slăbiciune și obiectele pe care sunt dispusă să dau ceva mai mulți bani, dacă am de unde.

După ce am cântărit îndelung opțiunile și mi-am dat seama că nu-mi permit deocamdată o geantă Chanel la care visez practic de când mă știu, am ales Saint Laurent Classic Medium Monogram Satchel in Black Grain de Poudre Textured Leather cu feronerie aurie. Am cumpărat-o de la Soleshop, unul dintre puținele magazine de la noi care au la vânzare genți de designer.

Saint Laurent Classic Medium Monogram Satchel Textured Leather

Geanta vine însoțită și de un săculeț de protecție, în care trebuie ținută atunci când nu e purtată. De asemenea, are și un plic în care se află certificatul de autenticitate, serial number (care este și embosat în interiorul genții) și instrucțiuni de îngrijire.

Saint Laurent Classic Medium Monogram Satchel Textured Leather

Saint Laurent

Sunt foarte încântată de alegerea pe care-am făcut-o și abia aștept s-o port, pentru că încă nu am apucat s-o fac. Calitatea este excepțională, așa cum era de așteptat, și sper să mă bucur de ea mulți ani de-acum încolo.

Dacă vă plac obiectele de lux fie să le admirați la alții, fie că vreți să investiți și  voi, vă recomand două canale de YouTube unde se vorbește foarte des despre obiecte de lux, în special genți și pantofi și care mie-mi plac foarte mult: Lexi și Ally Valentine.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top