X

inscrie-te la newsletter

Rujuri ultra-mate cu gust de ciocolată

October 15, 2018 in beauty / makeup

Dacă iubiți ciocolata și vă plac rujurile mate și super-rezistente, L’Oreal a lansat o colecție special pentru voi: Ultra Matte Liquid Lipstick Les Chocolats. Gama cuprinde șapte rujuri și da, chiar au gust și miros de ciocolată.

Eu am folosit patru dintre ele – Tasty Ruby, Volupto Choco, Candy Man și Cacao Crush – și pe trei dintre ele le-am și purtat în ultimele clipuri pe care le-am postat pe canalul meu de YouTube. Dacă de rujurile roșii nu mă tem niciodată, ba din contră îmi plac foarte mult, nuanțele de maro nu s-au mai regăsit printre preferatele mele de când eram adolescentă și-mi conturam buzele cu dermatograf negru. Dar pentru că rujurile maro sunt din nou la modă și se și potrivesc cu nuanța părului meu, Volupto Choco a devenit unul dintre rujurile mele preferate.

L'Oreal Les Chocolats

Din punct de vedere al texturii și rezistenței, mi se pare că noile rujurile L’Oreal Les Chocolats seamănă cu Retro Matte Liquid de la MAC. Trebuie avută puțină răbdare după aplicare, pentru că au o textură lipicioasă. Dar după ce se usucă, acolo rămân. Am încercat să le șterg cu șervețel demachiant, loțiune micelară, ulei demachiant, săpun și nu mi-a ieșit. Am reușit doar cu bifazicul pentru demachierea ochilor de la Nivea. De asemenea, înainte de aplicare, buzele trebuie hidratate foarte bine, pentru că la fel ca în cazul majorității rujurilor mate lichide, au tendința de a le usca.

L'Oreal Les Chocolats

De sus în jos: Sweet Tooth, Candy Man, Box of Chocolates, Oh My Choc, Volupto Choco, Tasty Ruby, Cacao Crush

L'Oreal Les Chocolats

Dacă vă plac rujurile lichide mate, zic că e musai să le încercați și pe astea. Mai ales, că mi se par cele mai rezistente din tot ce-am folosit eu până acum. Prețul diferă în funcție de magazin, dar le-am găsit pe Elefant reduse la 50 de lei și pe eMag reduse la 53 lei.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top