X

inscrie-te la newsletter

Rimmel Match Perfection

January 19, 2017 in beauty / makeup

Fondul de ten Rimmel Match Perfection se află în colecția mea de produse de machiaj de mai bine de un an de zile. L-am cumpărat tocmai datorită multitudinii de review-uri pozitive pe care le-am citit despre el și am zis că întotdeauna e un lucru bun când descopăr fonduri de ten bune și ieftine.

La început, l-am folosit o scurtă perioadă de timp, pentru că nu m-am împăcat cu el și pe urmă am renunțat. Și recent, spre finalul anului trecut, mi-am făcut ordine la fondurile de ten și am dat și peste Rimmel Match Perfection și am decis ca înainte de a renunța definitiv la el, să-i mai dau o șansă, mai ales că tenul meu nu mai e la fel cum era acum un an. Și bine am făcut, căci acum nu mă mai pot dezlipi de el, atât de mult îmi place!

Rimmel Match Perfection este un fond de ten lichid, cu consistență cremoasă. Pentru aplicare, de cele mai multe ori folosesc Beauty Blender-ul, dar l-am folosit și cu pensula mea preferată de fond de ten de la NYX și s-a comportat bine în ambele cazuri, deși prefer burețelul.

Rimmel Match Perfection

Textura lui Rimmel Match Perfection este satinată și lasă un ușor luciu la suprafața tenului, ceea ce îmi place maxim la el. Tocmai din acest motiv, nu cred că este neapărat potrivit pentru un ten gras. Acoperirea este medie, dar fiind un fond de ten ce efectiv nu se simte pe ten, pot fi aplicate mai multe straturi pentru o acoperire ceva mai mare, fără să pară încărcat. Eu prefer să-l aplic într-un singur strat subțire și apoi, cu ajutorul unui corector, să acopăr porțiunile unde am nevoie de ceva mai multă acoperire. Rezultatul este destul de natural, un alt aspect pe care-l apreciez la Rimmel Match Perfection. 

La capitolul rezistență, nu pot spune că este impresionant. Dacă nu este fixat cu pudră, are tendința să dispară de pe ten după câteva ore. Așa că pentru o rezistență mai îndelungată, aplic întotdeauna o pudră deasupra. Deși imediat după ce o aplic, machiajul tenului arată mat, după o oră-două, capătă din nou acea textură ușor lucioasă. De asemenea, nu este rezistent la transfer.

Rimmel Match Perfection

Rimmel Match Perfection are și factor de protecție solară 18, însă nu v-aș recomanda să vă bazați doar pe asta, ci să folosiți zilnic o cremă cu SPF. Știți că am un fix cu asta, haha. Cu atât mai mult vara sau dacă folosiți tratamente ce fotosensibilizează pielea, gen retinoizi, acizi exfolianți AHA sau BHA, vitamina C, etc.

Dacă vreți să vedeți cum îl aplic și cum arată pe ten, l-am folosit într-unul dintre clipurile mele cele mai recente, în care v-am arătat unul dintre machiajele mele preferate de iarnă. Prețul fondului de ten Rimmel Match Perfection diferă în funcție de unde-l cumpărați, însă pe emag este 32 de lei, iar pe 1001cosmetice este redus la 27,5 lei. Ca și referință, eu folosesc nuanța 103 True Ivory și este identic cu nuanța pe care o are tenul meu în acest moment.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top