X

inscrie-te la newsletter

Rimmel London Magnif’Eyes

February 8, 2017 in beauty / makeup / noutati

Rimmel London a lansat recent trei palete de farduri de pleoape Magnif’EyesKeep Calm & Wear Gold, London Nudes Calling și Grunge Glamour. Eu o am pe a treia dintre ele și a doua zi după ce a ajuns la mine, m-am machiat de nu mai puțin de patru ori, de mă mir că n-am făcut rană la ochi!

În urmă cu câteva săptămâni, am ieșit la o cafea cu Adina Vlad și mi-a arătat aceste palete, care la momentul respectiv nu se lansaseră pe piață. Încă de atunci mi s-a pus pata grav pe ele și abia așteptam să apară. Mai ales că mă bucur întotdeauna când brandurile mass-market scot astfel de truse cu multe farduri de pleoape, accesibile ca preț. Apropo, Adina este noul makeup artist oficial Rimmel London. Dacă n-o știți pe Adina, vă recomand canalul ei de YouTube pentru că are niște tutoriale de machiaj din care se pot învăța multe lucruri. O ador pe Adina mai ales pentru că promovează machiajul natural, ceva atât de rar în ultimii ani.

Rimmel London Magnif'Eyes Keep Calm & Wear GoldRimmel London Magnif’Eyes Keep Calm & Wear Gold are opt nuanțe, dintre care trei sunt mate, trei sidefate și două au sclipici. Dintre toate, cele sidefate mi se par cele mai pigmentate, iar nuanța mea preferată este cea bronz – a cincea din trusă, a patra din swatch-uri. Îmi place extraordinar de mult această culoare și chiar simțeam lipsa unui astfel de bronz în colecția mea de farduri de pleoape.

Rimmel London Magnif'Eyes Keep Calm & Wear Gold

Paleta Rimmel London Magnif’Eyes Keep Calm & Wear Gold are un ambalaj practic, care o face perfectă pentru purtat în poșetă sau de luat în călătorii (are și oglindă, și un aplicator cu două capete). Ca să vă faceți o idee, este cam cât trei sferturi din palma mea.

Selecția de nuanțe este atât de bine aleasă, încât nici nu ai nevoie de altceva mai mult pentru realizarea unui machiaj, fie de zi, fie de seară. Nu este nici măcar o singură nuanță pe care nu aș folosi-o. Cred că asta va fi de acum paleta pe care o voi lua cu mine ori de câte ori joc în deplasare. De asemenea, mi se pare genul de paletă ideală pentru începătoare, care nu sunt foarte decise și nu știu ce să aleagă din multitudinea de astfel de produse de pe piață și nici nu-și doresc să investească foarte mult în makeup. Este ideală și pentru cine preferă un machiaj al ochilor în nuanțe neutre.

Rimmel London Magnif'Eyes Keep Calm & Wear Gold

Din punct de vedere calitativ, pentru o trusă accesibilă ca preț, chiar merită. Sunt vreo două farduri care nu sunt extraordinar de pigmentate, dar pentru obținerea unei culori mai puternice, puteți aplica mai multe straturi fără nicio problemă, pentru că nu sunt foarte prăfoase. Și revin la acel bronz care este cea mai puternic pigmentată nuanță din paletă.

Rimmel London Magnif’Eyes Keep Calm & Wear Gold are în acest moment prețul de 32,39 lei, aflându-se la reduceri pe emag. Îmi place mult această paletă și mă bucur că brandurile accesibile au lansat în ultimul an palete mișto și nu mai trebuie să dai milioane pe o paletă bună. Și reamintesc NYX cu cele două truse incredibile Ultimate Shadow – Warm Neutrals și Cool Neutrals, Maybelline The Blushed Nudes și L’Oreal La Palette Nude.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top