X

inscrie-te la newsletter

RIMMEL Apocalips

April 11, 2013 in beauty / makeup

Atât de mult mi-am dorit să încerc lacurile de buze Apocalips de la Rimmel, încât atunci când am intrat în Boots, primele lucruri după care m-am uitat au fost aceste produse. Astăzi o să vi le arăt pe cele pe care mi le-am luat eu și o să vă vorbesc puțin despre ele, pentru că sunt sigură că sunt printre voi interesate. 

Așadar, așa cum spuneam mai sus le-am cumpărat din Boots, din Anglia, la prețul de 4,99 lire bucata. Din câte reușesc să-mi aduc aminte, am prins și ofertă la ele, la două cumpărate pe al treilea l-am primit gratuit. Din cunoștințele mele, încă nu au apărut la noi pe piață. Dar dacă vi le doriți cu ardoare, le puteți comanda de pe Asos cu transport gratuit. 

Se găsesc în opt nuanțe, iar după lungi deliberări, eu mi-am ales trei dintre ele: Celestial, Apocaliptic și Stellar. Îmi făcusem de acasă planul să mi le iau pe absolut toate, dar socoteala nu s-a potrivit pentru că unele dintre nuanțe mi s-au părut destul de asemănătoare între ele. 

Deși la început am fost foarte încântată de ele, pe măsură ce le folosesc, nu-mi mai plac la fel de mult. Probabil că vă întrebați de ce. Pentru că sunt foarte greu de aplicat, mai ales cele două nuanțe mai puternice. Au o consistență foarte groasă – nu au nimic de-a face cu gloss-urile de buze obișnuite. Numele de lacuri de buze li se potrivește perfect! Dacă nu sunt atentă și aplic prea mult, e chin să retușez ce-am pus în plus și se și strâng în colțurile buzelor. 

Pe lângă consistența groasă, aceste produse sunt extraordinar de pigmentate și opace. Nu am întâlnit până acum un produs de buze care să fie atât de puternic pigmentat. Parcă mă dau cu ojă pe buze. Acesta este un aspect care-mi place. 

Ca și rezistență, câteva ore bune n-am probleme cu el și stă bine-merci pe buze. După un timp însă încep să se estompeze. Problema e că nu se estompează frumos, lasând o tentă plăcută de culoare – ca în cazul balm stain-urilor de la Revlon, spre exemplu – ci culoarea din mijlocul buzelor dispare, rămânând cea de pe margini. Nu este un aspect foarte plăcut. 

Un aspect pozitiv este că nu usucă groaznic buzele. Mă așteptam ca la cât de dense sunt, să-mi facă buzele varză. Nu este cazul. Din punctul ăsta de vedere, sunt fără grijă. 

Nu sunt mate, ci au un luciu foarte plăcut de nici nu știu cum să-l descriu. Dar sper ca din pozele de mai jos să vă faceți o idee la ce mă refer. Vă jur că sâmbătă am stat vreo șase ore să le fac poze la nenorocitele astea să le surprind exact culorile și textura. 

CELESTIAL

 

STELLAR

APOCALIPTIC

 
 
 

Ca și concluzie: îmi plac nuanțele, îmi place cum se văd pe buze și că nu le usucă, întind destul de des mâna după ele, însă le găsesc greu de aplicat și nici nu-mi place cum rămân după câteva ore. Este foarte greu ca vreun produs de buze să mai egaleze în topul preferințelor mele Just Bitten Kissable Balm Stains de la Revlon, dar aștept cu interes. 

CALIFICATIV:4/5

Le-a mai încercat cineva sau vă doriți să le încercați?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top