X

inscrie-te la newsletter

REVLON Colorburst Lip Butter

February 5, 2013 in beauty / makeup

Cred că ușor-ușor REVLON devine brandul meu preferat. Am avut ocazia să încerc câteva produse de la această marcă și absolut niciunul nu m-a dezamăgit, ba chiar mi-au plăcut extrem de mult. 

Povestea cu produsul despre care o să vă vorbesc astăzi începe cu aproximativ un an în urmă, atunci când  Colorburst Lip Butter a fost lansat pe piață. Așa cum se întâmplă cu majoritatea produselor nou lansate pe piață, aceste rujuri au invadat pur și simplu toate blogurile si canalele Youtube de beauty, fiind ridicate în slăvi la unison. Evident că și mie mi s-a pus pata grav pe ele și pe zi ce trecea, îmi doream să pun mâna pe unul să mă conving dacă merită buzz-ul creat în jurul lui. 

Am tot amânat să mi-l comand și între timp cei de la Revlon au lansat Just Bitten Kissable Balm Stain și din momentul ăla a început nebunia din capul meu și marea vânătoare. Așa c-am uitat de Lip Butter. Însă la ultima comandă făcută pe ebay, atunci când am adăugat în coș și ultimele două balm stain-uri pe care mi le mai doream – am strâns zece până în acest moment -, mi-am zis să iau și un lip butter totuși. Și mi-am ales nuanța Raspberry Pie. Mi-a fost destul de greu să mă hotărăsc la nuanță, pentru că pur și simplu toate-mi plăceau. 

În momentul de față, din cunoștințele mele și ale site-ului oficial Revlon, lip butters sunt prezente pe piață în 20 de nuanțe: Pink Truffle, Sugar Frosting, Raspberry Pie, Tutti Frutti, Brown Sugar, Peach Parfait, Fig Jam, Candy Apple, Red Velvet, Cotton Candy, Berry Smoothie, Cupcake, Gumdrop, Creamsicle, Cherry Tart, Lollipop, Strawberry Shortcake, Sugar Plum, Sweet Tart și Creme Brulee

După ce-am stat câteva ore bune și-am căutat swatch-uri la absolut toate nuanțele, m-am hotărât să încep cu Raspberry Pie, așa cum spuneam și mai sus. Spun că m-am hotărât să încep, pentru că și eu am căzut victimă acestui produs și intenționez să-mi mai cumpăr și alte nuanțe. 

Ambalajul nu mă încântă foarte tare și-mi cam dă bătăi de cap. Nu știu dacă am nimerit eu unul defect sau așa sunt toate, dar tubul de ruj iese foarte greu din capac în sensul că trebuie să trag și să răsucesc din greu ca să iasă. Prima dată când l-am deschis, mi-a și fost teamă ca nu cumva să-l stric. Pe de altă parte, îmi place ca au colorat în așa fel capacul încât se potrivește cu nuanța rujului: fiecare nuanță are capac de altă culoare. 

 

De ce-mi place? În afară de nuanța care este exact pe gustul meu, și produsul este de nota 10! Deși mă așteptam să fie destul de translucid, de genul unui gloss clasic, este destul de opac. Cel puțin nuanța pe care eu mi-am ales-o. Are un finish lucios și, deși am văzut păreri împărțite cu privire la puterea lui de hidratare, mie-mi priește foarte bine acest produs. Testat în condiții extreme de ger și vânt, nu mi-a uscat absolut deloc buzele și atâta timp cât l-am avut pe buze, mi le-am simțit foarte hidratate. Ca și rezistență, nu pot spune că este cel mai rezistent ruj din lume – cam trei-patru ore de la aplicare, în condiții normale. Nu rezistă în niciun caz o zi întreagă, dar nici nu e cazul să-l reaplic de zece ori pe zi. De vreo trei ori este mai mult decât suficient. Mai jos puteți vedea swatch-uri în lumină naturală și în lumina directă a razelor soarelui ca să-i vedeți luciul. 

Așadar pe mine una m-a cucerit acest produs și vreau să încerc și alte nuanțe. Dacă și voi vă doriți Revlon Colorburst Lip Butter, puteți să-l cumpărați de pe ebay, prețul unuia fiind în jur de 10 dolari. 

Mâna sus dacă a mai încercat cineva acest produs!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top