X

inscrie-te la newsletter

Review *PHYTO 7*

February 7, 2013 in beauty / cosmetice

Zilele trecute când am scris despre produsele preferate ale lunii ianuarie, v-am arătat și crema hidratantă pentru păr PHYTO 7.

Astăzi o să vă dau ceva mai multe detalii despre această minune cosmetică. 

Așa cum spuneam și atunci, am cumpărat acest produs după ce l-am văzut într-un clip de-al Lisei Eldridge în care-și prezenta rutina de îngrijire a părului. Pentru că am părul foarte uscat, în special în această perioadă, și mi se electrizează foarte tare, am sperat ca Phyto 7 mă va ajuta în acest sens. Și așa a și făcut.

Phyto 7 este o cremă hidratantă special concepută pentru părul foarte uscat. Eu n-am mai avut niciodată un asemenea produs și vă spun sincer că nici nu știam că există așa ceva. Știam de uleiurile de păr, am și folosit și încă mai folosesc Mythic Oil de la L’Oreal de care sunt în continuare foarte mulțumită. 

Phyto 7 are la bază un concept asemănător cu cremele hidratante pentru ten, în sensul că poate fi aplicată zilnic, ori de câte ori simțiți nevoia. Ambalată într-un tub, foarte simplu de folosit, nu este necesară decât o cantitate foarte mică pentru tot părul. La o aplicare, folosesc atâta cremă cât e mărimea unui bob de fasole, frec între palme și apoi aplic pe toată lungimea părului. Cu ce-mi mai rămâne, trec ușor cu palmele și peste partea de sus, spre rădăcină. Efectul este imediat: părul devine moale, ușor de descurcat, hidratat, nu se mai electrizează și nici nu-l îngrașă. Eu o folosesc de două ori pe zi, o dată dimineața înainte de-a pleca la birou și o dată seara, înainte de culcare pentru că dorm cu părul desfăcut și în contact cu fața de pernă se electrizează foarte tare și dimineața mă trezesc cu el explodat. 

Efectul este unul și mai plăcut atunci când îmi fac bucle și din cauza fixativului, acesta devine ușor sârmos. A doua zi după ce mi-am făcut buclele, imi este foarte greu să-l perii, iar atunci când o fac, se vede oribil: buclele se desfac și părul este și mai electrizat decât de obicei. Dar de când am Phyto 7, îmi este mult mai ușor să-mi întrețin buclele și să le pot purta mai multe zile la rând. 

Mă așteptam ca mirosul acestei creme să fie unul plăcut, însă am avut marea surpriză să constat că nu este așa. Nu are un miros foarte plăcut, însă este atât de fin că abia se simte. Pe mine una nu mă deranjează absolut deloc. 

Ingrediente

Dacă doriți să încercați și voi acest produs, îl puteți găsi pe foarte multe site-uri de afară – feelunique.com, lookfantastic.com, ambele cu transport gratuit – prețul unui tub de 50 de ml fiind de 13,50 lire. Am căutat să văd dacă se găsește și în România și sunt câteva site-uri și farmacii care-l comercializează cu un preț în jur de 60 de ron. Nu este foarte ieftin, însă dacă aveți probleme mari cu părul uscat așa cum am eu, poate ar trebui să-i dați o șansă. Eu intenționez să-l recumpăr și sunt convinsă că la sfârșitul lui 2013 îl veți regăsi printre preferatele anului. 

CALIFICATIV: 5/5

Share This Post

You Might Also Like

Back to top