X

inscrie-te la newsletter

Review Oriflame Illuskin Concealer

May 6, 2014 in beauty / makeup

 

Menționam în postarea cu preferatele lunii aprilie, că unul dintre produsele care m-au impresionat cel mai tare luna trecută a fost Illuskin Concealer de la Oriflame.

Face parte din recent lansata gamă de make-up The One și l-am primit atunci când am fost la evenimentul care a anunțat această colecție. Când am desfăcut cutia și-am văzut că este nuanța Nude Beige, am fost mai mult decât convinsă că va fi prea închisă pentru mine. Chiar și când l-am încercat pe mână, am avut aceeași senzație. Încă de a doua zi, am început să-l folosesc și de atunci nu m-am mai despărțit de el.

Are o consistență foarte cremoasă, nici prea dens, nici foarte lichid. În al doilea rând, se întinde ca un vis! Eu îl aplic cu degetul inelar, prin tapotare, iar apoi fixez cu pudra Mineral Skinfinish Natural de la MAC. Spre fericirea mea, deși așa cum spuneam mai sus, culoarea pare prea închisă pentru tenul meu, mi se potrivește perfect. Și când zic perfect, mă refer la faptul că nu este nici prea închisă și nici prea închisă, ci IDENTICĂ! Din acest motiv, camuflează perfect cearcănele și mă satisface 100% la capitolul ăsta. Mereu am folosit un anticearcăn cu un ton mai deschis decât nuanța mea de piele, pentru că în capul meu așa mi se părea că arată mai bine și că iluminează mai bine zona de sub ochi. Dar, Illuskin are și această proprietate de-a ilumina frumos această zonă. 

Ca și cantitate folosesc o bobiță mică-mică pentru ambii ochi.
Acoperirea este una medie spre mare, fără să fie absolut deloc greoi, ci
din contră. Puteți vedea din poza de mai jos ce finish frumos are. 

 

În ziua când l-am folosit prima dată, una dintre colegele mele m-a complimentat și mi-a zis că arăt foarte odihnită, deși mă culcasem la 3:30 cu o seară înainte. Și cred 100% că acest lucru se datorează acestui produs. 

Ca și rezistență, nu am probleme cu el pe tot parcursul zilei, dar dacă nu este fixat cu pudră, spre finalul zilei, tinde să se strângă în riduri. Nu l-am folosit decât o singură dată singur, pentru că obișnuiesc să fac acest pas indiferent de anticearcănul pe care-l folosesc. 

În acest moment, pentru mine acesta este anticearcănul perfect. A dărâmat în topul preferințelor mele tot ce mi-a plăcut mai mult până în acest moment: Maybelline Instant Age Rewind (preferatul de până acum), MAC Pro Longwear și Clinique Airbrush. Alte avantaje pe care acesta le are în plus față de restul ar fi că e mult mai ieftin decât ultimele două și se găsește la noi pe piață, comparativ cu primul. Aș vrea să pot exprima în cuvinte cât de entuziasmată sunt de această descoperire. Vă spun sincer că dacă nu l-aș fi primit, probabil că nici nu mi-ar fi trecut prin cap să-l cumpăr vreodată.

Pe final, ca să nu existe niciun fel de dubii, mă simt datoare să menționez că review-ul meu este unul cât se poate de sincer, nu particip la concursul Oriflame care se desfășoară între bloggerite în acest moment. Dar cred că v-ați convins deja din experiențele anterioare că indiferent dacă primesc un produs, nu-i fac neapărat review pozitiv.

Și pe finalul finalului, mai vreau să anunț și câștigătoarea concursului Oriflame, care este Mere Verzi. Te voi contacta prin email pentru a-ti trimite premiul. Felicitări!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top