X

inscrie-te la newsletter

Review *LA ROCHE POSAY Toleriane Teint*

April 7, 2013 in beauty / makeup

Vă povesteam acum câteva zile despre noile fonduri de ten lansate de către La Roche Posay – Toleriane Teint, varianta cremă și cea spumă.
Eu l-am ales pe cel din urmă, întrucât este destinat tenului mixt și gras. 
Fondul de ten vine ambalat într-un tub de 30 ml și are o textură de spumă, așa cum puteți observa și din pozele de mai jos. 

 

Cred că nu mai e cazul să vă reamintesc cu ce vine nou pe piață acest fond de ten. Puteți citi toate detaliile în postarea de aici. Eu folosesc acest produs de mai bine de o săptămână și astăzi sunt pregătită să vă povestesc părerea mea despre el. 

Eu mi-am ales cea mai deschisă nuanță – 01 Ivory și se potrivește perfect culorii pe care o are tenul meu în această perioadă. Mai este disponibil în alte trei nuanțe: 02 Light Beige, 03 Sand și 04 Golden Beige. Ca și aplicare, găsesc că cel mai ușor mod este cu degetele. Așa se întinde cel mai bine și mai uniform. Când nu am chef să mă murdăresc pe mâini, îl mai aplic și cu pensula și se vede ok și așa. 

Este un fond de ten rezistent, nu am probleme cu el pe tot parcursul zilei și nu simt nevoia să reaplic. Fiind un produs destinat tenului mixt/gras, finish-ul său este mat. Imediat după aplicare, are un aspect pudrat, dar după câteva minute se absoarbe pur și simplu în piele și capătă un aspect natural. Datorită acestui lucru, nu simt nevoia să-l fixez cu pudră, nici măcar în zona T care tinde să se îngrașe pe parcursul zilei. Dacă aveți tenul extraordinar de uleios, este posibil ca după câteva ore – gen 5-6 – să simțiți nevoia să aplicați o pudră peste. Eu nu am întâmpinat această problemă. 

Are o acoperire bună și prima dată când m-am dat cu el, am fost pur și simplu uimită de cât de frumos îmi arăta tenul. Mi-a acoperit perfect porii măriți și mi-a uniformizat foarte frumos culoarea pielii. Am ieșit pe urmă în oraș și prietenele mele m-au întrebat cu ce sunt dată pe față de-mi arată atât de bine. 

Un alt aspect foarte important pentru mine și un mare plus este că are FPS 20. Deși de cele mai multe ori folosesc cremă cu factor de protecție ca și bază de machiaj, sunt zile când testez creme noi care nu au așa ceva și atunci este foarte important ca fondul de ten pe care-l aplic peste să aibă factor de protecție de cel puțin 15. Ca o mică paranteză, nu ies absolut niciodată din casă fără factor de protecție pe față și decolteu, fie că mă duc la magazinul din colț, fie că mă duc la birou. Ceea ce vă sfătuiesc și pe voi. Țin foarte mult la treaba asta! 

Vă las mai jos poze cu fața mea fără nimic pe ea și cu fondul de ten Toleriane Teint aplicat. 

 
Ultimul aspect despre care vreau să vă spun este că este un fond de ten foarte light, în sensul că pur și simplu nu-l simt pe față. Din experiența mea, marea majoritate a fondurilor de ten cu aspect mat sunt destul de greoaie, mai ales dacă au o acoperire mare. 

Ingrediente

Așadar, eu recomand acest produs. Dacă vă doriți să-l încercați și voi, stați aproape pentru că v-am pregătit o mică surpriză în zilele următoare. 

A mai încercat cineva acest fond de ten? 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top