X

inscrie-te la newsletter

Review *BOURJOIS BB Cream*

March 11, 2013 in beauty / makeup

Așa cum am promis, astăzi o să vă povestesc despre BB cream-ul recent lansat de către Bourjois și părerea mea despre el. 

În trecut am mai încercat câteva BB cream-uri de la Nivea, No7 și Skin79. La cel din urmă puteți citi review aici. Cel de la Bourjois este un BB cream atipic, în sensul că este compact. Eu una nu am mai văzut la niciun brand un astfel de BB cream. 

Așadar, BB cream-ul de la Bourjois promite 8 beneficii într-un singur produs:

1. Perfecting 16h

2. Smoothing

3. Targeted correction

4. Anti fatigue

5. Anti-brillance

6. Anti-age

7. Hydratation continue

8. SPF 20

Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai bun BB cream pe care l-am folosit până acum și-o să vă spun și de ce. În primul rând, are o acoperire foarte mare pentru un astfel de produs. În general, BB cream-urile sunt recunoscute ca având o acoperire mică spre medie. Acesta, odată aplicat, nu mai necesită și folosirea unui corector pentru eventualele mici imperfecțiuni. Bineînțeles că dacă vă confruntați cu probleme majore ale tenului, acest produs nu este îndeajuns. 

În al doilea rând, se aplică foarte ușor. Eu folosesc pensula Expert Face Brush de la Real Techniques, o pensula mică, scurtă și destul de țeapănă. Aplicarea e un vis! Se aplică foarte uniform. 

Este foarte rezistent și cred că dacă nu l-aș demachia după vreo 14 ore, ar rezista cu succes mult mai mult de atât. Dacă aveți tenul normal/mixt rezistă cu succes și fără a fi fixat cu pudră. 

Un alt aspect care-mi place foarte mult la acest BB cream este că nu-mi îngrașă zona T și nici nu scoate în evidență porțiunile de piele uscată, ceea ce mă face să cred că întrunește punctul 7. Tenul meu este mixt în această perioadă, cu o tendință destul de mare de îngrășare a zonei T. Din tot sertarul meu de fonduri de ten și de BB cream-uri pe care le posed, cel de la Bourjois îmi ține cel mai bine sub control producția de sebum. Cred că pentru vară va fi absolut minunat! Mai ales că am o nuanță puțin mai închisă decât am culoarea tenului în această perioadă. Plus că nu simt că mi-ar încărca tenul, deși are o textură foarte cremoasă. Este ceva mai greoi decât un bb cream normal, dar ceva mai light decât un fond de ten normal. If you know what I mean =)

De fiecare dată când sunt în teste cu un produs, stau cu oglinda pe birou și mă uit în ea cam o dată pe oră să văd cum evoluează situația. Și-mi place cum evoluează atunci când folosesc acest produs. Cred că din cele 8 puncte de mai sus, 7 sunt cu siguranță respectate. Nu știu ce să spun cu privire la punctul 6, pentru că treaba asta cu îmbătrânirea nu se observă așa de pe o zi pe alta.

Pentru a-i vedea puterea de acoperire, vă las mai jos o poză. Vă rog să aveți în vedere, așa cum am spus și mai sus, că nuanța este mai închisă decât a tenului meu. 

Încă un lucru pe care l-am observat, mai ales acum uitându-mă la poze, este și că diminuează aspectul de pori măriți, situație cu care eu mă confrunt din plin. 

Așadar, dacă vă doriți un produs bun, nu foarte scump, eu vă recomand să încercați acest BB cream. Pot să anticipez puțin și să vă spun că e posibil să-l vedeți la produsele preferate ale anului 2013. Abia aștept să vină vara să mă pot bucura din plin de el! Și pentru că nu-i găsesc niciun aspect negativ…

CALIFICATIV: 5/5

A mai încercat cineva acest produs? Care este BB cream-ul vostru preferat? 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top