X

inscrie-te la newsletter

Reduceri Fashion Days și o critică mică

August 22, 2017 in style

Așa cum am anunțat și pe pagina de Facebook, Fashion Days are până pe data de 24 August, reduceri de până la 80%. Nu am cumpărat niciodată din acest magazin online și nici nu am intrat de foarte multe ori pe site, dar azi am zis să profit și să văd ce oferte sunt, mai ales că am prietene care comandă des de la ei.

Sunt într-adevăr reduceri foarte mari și o gamă foarte variată de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Și dacă tot am stat azi câteva ore bune pe site, am zis să vă arăt și vouă ce mi-a atras mie atenția. Recunosc că nu am luat la puricat chiar tot site-ul, că mi-ar fi luat o zi întreagă cel mai probabil, ținând cont că sunt peste 16 mii de produse la reduceri.

Însă, înainte de a vă arăta ce mi-a plăcut cel mai mult din tot ce-am văzut pe Fashion Days, vreau să mă plâng de o chestie care m-a obsedat toată perioada pe care am petrecut-o pe site. Și anume că styling-ul mi se pare extrem de slab. Cum sunt hainele combinate, felul cum sunt făcute fotografiile, lipsa de creativitate…totul mi se pare că inspiră un aer bătrâncios.

Am văzut niște piese foarte mișto, dar alăturate atât de nefericit că nu inspiră nimic la prima vedere. Iar când sunt atââât de multe articole de îmbrăcăminte/încălțăminte etc, pe bune că nu am răbdare și timp să-mi exersez prea mult imaginația. E vorba despre ce îți atrage atenția, practic, când vine vorba de un magazin atât de mare. Numai că în cazul ăsta, nu prea îți atrag atenția multe lucruri din prima.

Mi-ar plăcea, spre exemplu, să văd niște combinații ceva mai îndrăznețe care să nu fie așa, la prima mână. Mă rog, evident că ține și de gusturi și de stilul personal, dar sunt curioasă care este părerea voastră. Contează sau nu prea cum arată un magazin online? Cum sunt stilizate hainele? Cum arată manechinele? etc. Spre exemplu, magazinul online Zara este pentru mine o continuă sursă de inspirație, unde obișnuiesc să intru des doar ca să-mi clătesc ochii și pentru idei noi de combinații.

Și ca să nu mă mai lungesc, iată care sunt alegerile mele. Cred că mâine mai dau o tură pe acolo, că v-am zis că n-am trecut prin tot site-ul, haha. Dacă dați click pe poză, vă duce direct în pagina produsului. Asta în cazul în care vă atrage ceva ateni

 

Cam astea sunt alegerile mele în faza asta. Le-am pus pe toate în coș, dar rămâne de văzut cu ce-o să rămân din toate. Asta dacă o să rămân în final cu ceva.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top