X

inscrie-te la newsletter

Produse noi de la Urban Decay

April 27, 2016 in beauty / makeup / noutati

Primăvara este momentul ăla când majoritatea brandurilor de makeup lansează produse noi potrivite pentru sezonul estival. Și ce pot fi mai potrivite pentru vară decât bronzerele și iluminatoarele?! Așadar, Urban Decay, unul dintre cele mai mișto branduri de makeup, disponibil și la noi pe piață încă de la începutul anului, a lansat două noi produse.

Beached Bronzer este potrivit pentru a oferi tenului un aspect bronzat natural, fără a sta la soare (știm cu toții cât este de nociv soarele pentru ten). Și pentru că are textură mată, este numai bun și pentru conturare. Eu cel puțin așa intenționez să-l folosesc. Beached Bronzer este disponibil în două nuanțe: Sun-Kissed (light-medium) și Bronzed (medium-dark). Aceasta din urmă este cea pe care o am și eu și despre care o să vă povestesc pe blog mai multe, după ce o s-o folosesc o perioadă.

Urban Decay Beached Bronzer

Odată cu bronzerul, Urban Decay lansează și trei iluminatoare Afterglow 8-Hour Powder Highlighter și zău că nu știu care dintre ele e mai mișto, pentru că toate arată demențial! Eu am Aura, care este o nuanță de roz iridescent. Celelalte două nuanțe sunt Fireball, care este roz-piersiciu, și Sin, care are nuanța șampaniei.

Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Highlighter

O să le folosesc pe ambele o perioadă și apoi revin cu review, swatch-uri și tot ce trebuie. Până atunci însă, dacă vreți să le admirați sau să le luați acasă cu voi, le găsiți disponibile în magazinele Sephora.

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top