X

inscrie-te la newsletter

Produse consumate *FEBRUARIE*

March 6, 2013 in beauty / cosmetice / makeup

Ultima dată când am făcut o postare de acest fel, spuneam că nu cred că voi mai face prea curând încă una. Se pare însă că m-am înșelat și, în luna februarie, chiar am consumat câteva produse. Multe dintre ele mi-au plăcut foarte mult și cu siguranță mă voi reîntoarce la ele, însă sunt și câteva care nu sunt pentru mine.

1. Ultra Hydrating Olive Oil Mask de la SKINLITE – o mască de față din acelea gen șervețel îmbibat în produs, care se găsesc pe la toate supermarket-urile. Ceea ce vă pot spune despre ea este că este una din măștile care mi-au plăcut cel mai mult dintre toate cele folosite de mine vreodată. Am mai folosit măști de la Skinlite, însă niciuna nu m-a impresionat ca aceasta. După ce-am folosit-o, pielea mi-a rămas extrem de hidratată, fină și moale. Nota 10! Cu siguranță o voi cumpăra din nou, ba chiar o să-mi fac stoc! 

 

2. Moisture Boost Daily Restoring Complex with SPF 20 de la PAULA’S CHOICE – este o cremă de față cu protecție solară, dedicată tenului normal spre uscat. Nu pot spune că mi-a plăcut în mod special acest produs, este o cremă normală și nimic mai mult și n-o s-o cumpăr. Bine că am primit-o și n-am dat bani pe ea, că mi-ar fi părut rău. Crema mea preferată cu SPF rămâne în continuare cea de la Peter Thomas Roth, al cărui review îl puteți citi aici

3. săpun lichid cu ulei de măsline de la MEGA IMAGE – este săpunul meu preferat. Acest produs pur și simplu mi-a salvat mâinile iarna trecută și de atunci îl cumpăr mai mereu. Îmi plac și săpunurile lichide de la Balea, însă acesta rămâne clar preferatul meu. Costă în jur de 10 lei și poate fi găsit la toate magazinele Mega Image. Îl recomand puternic dacă aveți pielea de pe mâini extrem de dezhidratată și nicio cremă de mâini nu face față. Mai ales dacă obișnuiți să vă spălați pe mâini în disperare, așa cum o fac eu. 

4. soluție micelară BIODERMA Sensibio – cred că nu mai e cazul să vă spun că, din punctul meu de vedere, aceasta este produsul PERFECT pentru demachierea ochilor sensibili. În luna februarie, am reușit să termin 2 sticle. Și nu, nu o beau. Dar nicio grijă am un stoc de mare angajament: încă trei sticle mă așteaptă cuminți. 

5. Magic Nail Polish Remover de la BOURJOIS – este un dizolvant pentru unghii din acela cu burețel. Bagi unghia înăuntru, rotești câteva secunde și pac…oja a dispărut. Mi-a plăcut extrem de mult acest produs, mai ales că are o consistență uleioasă și nu deshidratează cuticulele. Cu toate acestea, nu cred să mă reîntorc prea curând la el din simplul motiv că este destul de scump: în jur de 40 de lei. Plus că între timp m-am îndragostit de dizolvantul Cien de la Lidl

6. Healing & Soothing Mask de la MARIO BADESCU – sunt o mare fană a măștilor de față de la Mario Badescu și le folosesc cu drag. Și aceasta mi-a plăcut foarte mult și mi-a părut puțin rău c-am terminat-o. Puteți găsi review aici

7. Nourish Shower Gel de la BOOTS – mi-a plăcut la nebunie acest gel de duș! O aromă suavă, relaxantă și foarte hidratant. Cu siguranță voi mai cumpăra și alte geluri de duș de la Boots. 

8. Coconut Tiare Showe Cream de la MARIONNAUD – deși își spune “cremă”, nu am simțit nicio diferență din punct de vedere al consistenței între el și un gel de duș normal. Nu mi-a plăcut acest produs. Este normal ca și hidratare, nimic special, însă are un miros…Mă tot gândesc la un atribut care să sune elegant, însă singurul care-mi vine în cap este “oribil”. 

9. Silk Infusion de la CHI – știu că este o adevărată isterie cu acest produs destinat părului, însă pe mine nu m-a convins deloc. În afară de faptul că nu-i suport mirosul, care este mult prea masculin pentru gusturile mele, nici nu am simțit să mă ajute în vreun fel. L-am folosit în principal pentru a combate efectul de păr electrizat. Era ok pentru vreo oră-două, însă apoi iar aveam părul explodat. Așadar, îi zic pas. 

10. mascara The Falsies Volum Express de la MAYBELLINE –  un rimel ok, însă am folosit mult mai bune de atât. Nu m-a dezamăgit, însă nici nu se numără printre rimelurile mele peferate. Nu cred să-l cumpăr din nou. 

Așadar, acestea au fost toate produsele pe care le-am terminat în luna februarie. Până data viitoare, vă pup și nu uitați că mai aveți timp până mâine să ghiciți ce conține seiful misterios de la VICHY – aici

De asemenea, nu uitați de concursul MATRIX! Vă puteți înscrie aici

În final, mai vreau să vă spun o chestie: îmi cer milioane de scuze că în ultimul timp răspund destul de greu la comentarii, însă am o perioadă extrem de aglomerată. Însă, cu siguranță voi răspunde la toate, chiar dacă nu imediat! Așadar, vă rog din suflet să nu care cumva să vă simțiți ignorate, că nu e cazul 😀 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top