X

inscrie-te la newsletter

Primele mele farduri de la INGLOT și colecția de toamnă

September 28, 2016 in beauty / makeup / noutati

Inglot nu-mi este total necunoscut, dar până acum nu am mai avut farduri de la acest brand. Săptămâna trecută au anunțat noua colecție de toamnă, What a spice!, care vreau să vă spun că are niște produse #devis. Cel puțin fardurile au niște nuanțe care se potrivesc la marele fix nuanței mele de ochi. Colecția include zece palete Freedom System (paletele alea ale lor șmechere care sunt magnetice), zece rujuri Matte și cinci creioane de buze Colour Play. 

Inglot What a spice!

Inglot What a spice!Inglot What a spice!Și cu această ocazie, am pus și eu mâna pe primele mele farduri de pleoape Inglot și deja am și unul preferat, pe care l-am folosit aproape zilnic în ultima săptămână. Toate cele patru farduri pe care eu le am – 297, 298, 299 și 304 – sunt mate, iar preferatul meu este 297. Până acum, l-am aplicat doar în colțul extern al ochilor și în pliu, dar o să mă desfășor mai mult cu el vineri seara, când o să mă duc la un party, și intenționez să-l aplic pe toată pleoapa să vedem ce iese.

Inglot

Inglot

Inglot

Inglot

După cum puteți vedea și din fotografiile de mai sus, fardurile Inglot sunt foarte pigmentate și, deși sunt mate, nu sunt deloc prăfoase. Prețul unui fard este de 27 de lei (!!!) și puteți să le comandați și online, dacă nu aveți acces la magazinele Inglot.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top