X

inscrie-te la newsletter

Preferatele lunii februarie

February 28, 2014 in beauty / cosmetice / makeup

 

Și de mâine vine oficial primăvara! Așa de tare ce mă bucur!

Deși nu a fost o iarnă foarte grea, parcă niciodată n-am urât mai mult anotimpul ăsta ca acum. Luna februarie a fost pentru mine ca la nebuni și mai ales săptămâna asta, când nu am ajuns în nicio zi acasă mai devreme de 10 seara. Azi trebuia să merg la o petrecere de burlăcițe la o prietenă dragă, dar după această săptămână nebună și după ce-am bătut magazinele să iau un cadou pentru un botez la care merg mâine, ma declar epuizată! 

Totuși, înainte de-a mă afunda în patul meu iubit, am zis să scriu postarea cu preferatele lunii februarie, în timp ce trag cu urechea la Românii au talent

Încep cu marea revelație a acestei luni, loțiunea micelară de la Garnier. Am lăudat-o masiv în postarea aceasta, așa că nu mai are rost să reiau.

Balsamul demachiant Take the day off de la Clinique a fost folosit și mult-iubit toată luna februarie, zilnic fără excepție. Și se consumă atât de greu. Cred că abia un sfert s-a dus din el. Puteți citi aici despre acesta.

Tot de la Clinique, îmi place foarte mult și mascara creată special pentru genele de jos – Bottom Lash Mascara. Sper să nu se termine prea curând că-mi place mult, dar nu cred că m-ar lăsa inima s-o mai cumpăr odată din cauza prețului. Aici găsiți review despre ea.

Luna trecută am uitat să-l menționez, dar de data asta mi-am notat așa că…deodorantul B.U. se numără și el printre preferatele mele.

Toată luna am folosit noul fond de ten de la L’Oreal – Infallible. Îmi place despre el din ce în ce mai mult și a depășit Revlon Colorstay în topul preferințelor mele. Îl declar cel mai bun fond de ten mass-market folosit de mine până în acest moment. Atenție însă! Aplicat prea mult, oferă un aspect încărcat tenului. Citiți pe larg părerea mea despre el aici.

Luna asta am făcut o scurtă vizită la noul magazin MAC din Centrul Vechi și-am ieșit cu două produse: Pro Longwear Concealer și fardul Twinx. Foarte mulțumită de ele, în special de anticearcăn. Voi vorbi despre ele într-o postare viitoare.

Și nu în ultimul rând, luna asta am redescoperit o iubire mai veche: Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain în nuanța Sweetheart – un roz aproape neon. Deși nu s-a numărat printre culorile mele preferate din această gamă (le am aproape pe toate), în februarie am abuzat de ea. 

Lăsând la o parte domeniul de beauty, mai am câteva mențiuni. În primul rând, poșeta mea minunată cumpărată în decembrie de la Mango, la reduceri. O port zilnic de atunci și abia acum mi-a trecut prin cap să v-o și arăt. 

Nu prea am avut timp să mă uit la filme luna aceasta, dar am reușit să văd o serie care mi-a plăcut la nebunie. I-am dat nota 9 pe IMDB, atât de mult mi-a plăcut. Este vorba despre The White Queen și puteți citi despre ea aici. O recomand dacă sunteți fane ale genului!

La capitolul muzică, am ascultat în disperare două melodii: Beyonce (deși nu-mi place absolut deloc de ea) cu XO și James Arthur cu Recovery. Am căutat azi albumul lansat de către el și pot spune că sunt de-a dreptul impresionată atât de muzică, dar și de calitățile lui vocale.

Și cred că pe final, e cazul să vă spun și care-a fost dezamăgirea acestei luni: masca de față Derma E Refining Pore Vitamin A. Mi-au ieșit coșuri de la ea și, deși am avut aștepări foarte mari, m-a dezamăgit. Puteți citi despre ea aici.

Și închei aici, că v-am plictisit destul. Și pentru că mâine e 1 martie, vă doresc să primiți o tonă de flori și mărțișoare de să nu mai aveți loc în piept de ele și un început de primăvară așa cum vă doriți voi!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top