X

inscrie-te la newsletter

Preferatele lunii august 2015 – non-beauty

September 1, 2015 in random

Așa cum vă spuneam în ultimul clip pe care l-am postat pe YouTube, o să vă povestesc și despre câteva lucruri care mi-au plăcut mult în luna august și care nu au neapărat legătură cu domeniul de beauty.

Și vreau să încep cu experiența pe care-am avut-o la mijlocul lunii, când am fost la ThetaHealing, experiență care reprezintă clar highlight-ul de până acum al anului 2015 și care, îndrăznesc să spun, că mi-a schimbat viața. A schimbat modul în care mă vedeam și în care îi vedeam pe cei din jurul meu, modul la care mă raportam la lucrurile care se întâmplau în jurul meu și mi-a adus un pic de liniște și mi-a pus din nou zâmbetul pe buze.

A doua experiență mișto pe care-am trăit-o în august a fost scurta vizită pe care-am făcut-o la Azuga, la cramele Rhein. Am fost cu oameni mișto, locul este genial și m-am simțit super bine, mai ales că vizita s-a întâmplat în timpul săptămânii. Vă recomand să faceți o vizită acolo că locul e absolut genial!

În luna august, am descoperit și eu aplicația Uber, care mi-a schimbat viața și-o s-o laud până la sfârșitul vieții! :)) Aveam câțiva prieteni care o foloseau și o tot ridicau în slăvi, dar nu am fost niciodată tentată s-o folosesc. Circul destul de des cu taxiul și mi-am dat seama într-o zi că nu mai sunt dispusă să înghit fițele taximetriștilor, nu mai vreau să mă scotocesc în geantă după mărunt, nu mai vreau să comand mașină cu aer condiționat și să vină fără, etc etc, ci vreau să fiu tratată cu respectul care cred eu că ni se cuvine tuturor. Iar ca bani, cu siguranță multe dintre cursele pe care le-am făcut cu Uber au fost mai ieftine decât cu taxiul, cu atât mai mult cu cât nici nu am dat șpaga noastră cea de toate zilele. Recomand!

Deși nu pot spune că sunt mare iubitoare de bijuterii, la sfârșitul lunii iulie mi-am cumpărat câteva. În primul rând, mi-am cumpărat două inele super drăguțe de la Meli Melo, pe care le-am și pierdut rapid. Le-am uitat pe Heathrow într-una din tăvile alea în care te pun să-ți pui catrafusele. Odată cu inelele, mi-am cumpărat și o pereche de cercei, pe care cred că i-am purtat aproape în fiecare zi în ultima lună și un pic. Pot spune că în momentul de față sunt cerceii visurilor mele, mai ales că se potrivesc oricărei ocazii și oricărui outfit.

cercei meli melo

Tot un accesoriu mega-purtat și mega-iubit sunt noii mei ochelari de soare Marc by Marc Jacobspe care de asemenea i-am luat de la reduceri, cand am fost în vacanță. Mi-am mai luat o pereche de ochelari de soare, dar, atât de mult îmi plac cei de la MJ, încât nu am apucat să-i mai port și pe ăia.

A photo posted by Andreea Adam (@abeautytale) on

 

O altă obsesie a lunii august sunt și pantofii sport Stan Smith de la Adidas. Îi vânam de luni de zile, însă niciodată nu-i găseam pe stoc pe nicăieri. Și aici vorbesc de magazinele online, că în magazinele fizice de la noi…slabe șanse. Am avut mare noroc și-am cumpărat exact ultima pereche numărul meu, pe care mi-au adus-o din vitrină, dintr-un magazin din Reading.  

A photo posted by Andreea Adam (@abeautytale) on

În ultimele luni, mi-am tot lărgit orizonturile pe YouTube și m-am dezlipit puțin de comunitatea de beauty. Așa am dat peste Tyler Oakley care este absolut senzțional! Deși vloggerii americani nu sunt nici pe departe my cup of tea, Tyler îmi place maxim! Nu se cenzurează absolut deloc, lucru pe care eu îl apreciez foarte mult și în viața de zi cu zi.

Am văzut o mulțime de filme în ultimul timp. Unele au fost niște porcării absolut sinistre, dar au fost câteva care mi-au plăcut foarte mult. Suite Francaise și Far from the Madding Crowd mi-au plăcut extrem de mult și le-aș revedea oricând.

Și ca de fiecare dată, pentru că nu pot trăi fără muzică, vă las mai jos piesele pe care le-am ascultat obsesiv în august.

Voi ce filme mișto ați mai văzut în ultimul timp? Sunt avidă să văd cât mai multe filme!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top