X

inscrie-te la newsletter

Porțelanuri fine de la Villeroy & Boch

October 24, 2016 in random

Dacă mă urmăriți pe Instagram, probabil știți că în urmă cu vreo două săptămâni am fost plecată într-o scurtă vizită la Sibiu, oraș pe care nu-l mai văzusem încă din copilărie. Atât de mult mi-a plăcut, încât deja am plănuit o nouă vizită la începutul lunii Decembrie.

Motivul vizitei mele la Sibiu a fost lansarea a cinci noi colecții de porțelanuri marca Villeroy & Boch, brand premium intrat recent în portofoliul magazinului de decorațiuni interioare Nobila Casă: Amazonia, New Wave, Casale Blu, Quinsai Garden și Pizza & Pasta. Pe lângă cele cinci colecții nou lansate, Villeroy & Boch este prezent în magazinele Nobila Casă cu nouă alte colecții, printre care și cea de Crăciun. Am văzut atât de multe piese frumoase în această colecție, care mi-a crescut și mai mult entuziamul pentru sărbătorile de iarnă, la care recunosc că mă gândesc încă de la începutul toamnei.

Însă nu despre colecția de Crăciun vreau să vă vorbesc în această postare, ci despre cele cinci colecții de care vă povesteam la început.

Colecția Villeroy & Boch Amazonia

Amazonia este o colecție extravagantă, pentru care Villeroy & Boch s-a inspirat din minunata lume a Amazonului. Forma ei ce rămâne mereu de actualitate, creată de designer-ul Karl Leutner în anul 1950, este deja la baza mai multor concepte cu elemente de decorațiuni. Păsările colibri și fluturii Maracuja, fermecătoarele flori albastre ale pasiunii, orhideele galbene și florile roșii ale caliandrei sunt redate cu niște culori atât de vii și luminoase, încât dau impresia de tridimensionalism.

Materialul din care este confecționată vesela din această colecție: porțelan premium bone, placat cu aur; este important de reținut că toată vesela din această colecție prețioasă poate fi totuși spălată în mașina de spălat vase.

villeroyboch amazonia

Colecția Villeroy & Boch Casale Blu

Inspirată din regiunea și bucătăria umbriană, urmând rădăcinile țărănești din această regiune, colecția Casale Blu redă perfect atmosfera acestei regiuni. În trecut, trufele au fost considerate hrana omului sărac și, la cele mai multe mese, au fost servite de obicei trufe. Astăzi, aceste ciuperci prețioase sunt servite ca acompaniament pentru paste și folosite ca și ingrediente de lux pentru umplerea fripturii de miel sau de iepure. Materialul din care este confecționată vesela din această colecție este porțelan premium.

villeroyboch_casale_blu

Colecția Villeroy & Boch Quinsai Garden

Colecția de porțelan premium bone Quinsai Garden este inspirată de orașul Quinsai, un oraș în plină înflorire, la capătul Drumului Mătăsii. Fiecare piesă poartă o semnificație specială: piesele cu bujor semnifică bogăție și noblețe, cele cu floarea de camelie generozitate, cele cu crizantemă reprezintă perseverență, curaj și o viață lungă, iar piesele cu magnolie onorează împăratul. Materialul din care este confecționată vesela din această colecție este porțelan premium bone.

villeroyboch_quinsai_garden_mic

Colecția Villeroy & Boch Pizza & Pasta

Această colecție este ideală și practică în casele iubitorilor bucătăriei italiene. Platourile, bolurile, farfuriile au un design modern, dar și practic în același timp. Materialul din care este confecționată vesela din această colecție este porțelan premium.

villeroyboch_pasta

Colecția Villeroy & Boch New Wave

Colecție premiată în anul 2004 cu “Premiul pentru Inovație” de Industria Națională Germană, New Wave reprezintă design-ul modern adus la cea mai elaborată finețe. Minimalistă, funcțională și durabilă, această veselă albă este perfectă atât pentru utilizarea de zi cu zi, precum și la ocazii speciale. Materialul din care este confecționată vesela din această colecție este porțelan premium.

villeroyboch_newwave

Toate colecțiile Villeroy & Boch din portofoliul Nobila Casa sunt disponibile în magazinele Nobila Casa din București, Băneasa Shopping City – Galeria Feeria, Timișoara – Iulius Mall și  Sibiu – Shopping City Sibiu. În prezent, lanțul magazinelor Nobila Casa numără 13 magazine situate în nouă orașe: Sibiu, Cluj-Napoca, București, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș, Alba Iulia, Baia Mare și Bistrița.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top