X

inscrie-te la newsletter

Plant Line – un nou brand de îngrijire personală

August 1, 2019 in beauty / cosmetice / noutati

Plant Line este un nou brand de îngrijire personală, care se lansează pe piața din România în această vară. Cineva a zărit într-unul dintre vlogurile mele o sacoșă cu produse Plant Line și m-a întrebat cum de le-am găsit în România. La finalul lunii mai, am primit toată gama și, tot de atunci, am început să folosesc câteva dintre produse. De altfel, le-am și luat pe toate în Anglia când m-am mutat.

Plant Line este un brand inspirat din fitoterapie, știința care se ocupă cu studierea și utilizarea extractelor de plante în scop terapeutic și de prevenție. Fiecare produs din portofoliul Plant Line conține combinații de extracte naturale de plante.

Noutatea pe care o aduce Plant Line pe piața mass-market din România este conceptul de complex [Fito-colagen], care conține proteine extrase din semințe și uleiuri din germeni de grâu, cunoscute pentru că stimulează producerea colagenului și restabilesc elasticitatea pielii. De asemenea, Plant Line lansează și primul șampon cu 80% decoct din plante, iar fiecare dintre cele patru variante disponibile conține extracte din plante în funcție de tipul de păr și nevoile sale. Decoctul este obținut la rece, printr-o tehnologie patentată, care ajută la păstrarea de până la cinci ori a proprietăților plantelor față de procedeul tradițional de obținere a acestuia. 

Primul produs Plant Line pe care am început să-l folosesc și care este și unul dintre preferatele mele este șamponul cu extract de urzică. Deși este destinat căderii părului, iar eu, din fericire, nu mă confrunt cu asta, l-am ales datorită amintirilor din copilărie pe care mi le-a trezit. Cine a crescut în anii ‘80 și chiar ‘90 poate-și mai aduce aminte de renumitul șampon cu urzică prezent în mai toate casele românilor din acea perioadă. De fiecare dată când folosesc acest șampon, mă teleportez pe vremea când aveam 8-9 ani și singura mea grijă erau notele de la școală. Good times!

Urzica stimulează creșterea părului, întărește firul de la rădăcină și ajută la combaterea căderii acestuia și a mătreții. În plus, îi redă strălucirea, aspect de care părul meu duce mare lipsă de când l-am vopsit arămiu. Din păcate, este o nuanță pretențioasă și după câteva spălări de la vopsire, părul devine foarte mat. Îl ajut cu uleiuri și tot felul de măști, dar vara e și mai dificil din cauza expunerii la soare. Și pentru că am și mult păr alb, care duce lipsă de cheratină, aspectul este de păr foarte uscat, fără pic de luciu.

Revenind la portofoliul Plant Line, pe lângă produsele destinate îngrijirii părului, mai conține și produse destinate îngrijirii tenului și mâinilor. De când m-am mutat, am fost nevoită să-mi împart rutina de îngrjire a tenului în două: o parte pentru acasă și o parte pentru zilele pe care le petrec în deplasare la prietenul meu. Dacă pentru acasă prefer o rutină mai complexă cu tot felul de tratamente pentru nevoile specifice ale tenului meu, când sunt plecată, nu folosesc decât o cremă de curățare, o cremă de noapte și nelipsita protecție solară.

Dacă atunci când locuiam în România tenul meu pe parcursul verii era unul mixt, în Anglia, din cauza vremii capricioase (mult vânt și ploaie), are nevoie de ceva mai multă hrănire și hidratare. Așa că seara folosesc crema pentru ten uscat cu petale de trandafir și extract de nalbă mare de la Plant Line. Intenționez ca în curând să revin și cu un clip cu rutina mea de îngrijire a tenului din prezent, unde o să vă vorbesc mai mult despre produsele pe care le folosesc în acest moment și, implicit, despre crema de la Plant Line, dar și despre masca anti-îmbătrânire cu arțar roșu, pe care o folosesc săptămânal tot din luna mai.

Produsele Plant Line sunt disponibile în hipermarketuri, supermarketuri și magazine din proximitate, iar prețurile sunt foarte accesibile, variind între 6 și 20 de lei. Ați încercat vreun produs Plant Line? Dacă nu, rămâneți aproape pentru că va urma un concurs cât de curând!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top