X

inscrie-te la newsletter

Pigmenți ROUGE BUNNY ROUGE

January 28, 2013 in beauty / makeupNu știu câte dintre voi ați auzi de brandul ROUGE BUNNY ROUGE, întrucât este destul de puțin cunoscut la noi, dacă nu chiar deloc.
Este o marcă de cosmetice de lux, cu prețuri pe măsură, și eu am auzit prima dată de el de la un tip pe care-l urmăresc pe Youtube: sethakins7. Tipul este pasionat de cosmetice de lux, are numai produse unul și unul, și este pasionat și de Rouge Bunny Rouge. Tot văzând la el chestii de la acest brand, mi-am dorit din ce în ce mai mult să încerc și eu ceva. 
N-am folosit în viața mea pigmenți. Întotdeauna am avut senzația că sunt foarte greu de folosit și că mi-aș umple întreaga față de glitter din cauza lor.
Așa că atunci când mi s-a arătat ocazia să testez acest gen de produs de machiaj, n-am fost extraordinar de încântată. Mi-am schimbat însă această părere în momentul în care, pentru prima dată în viața mea, am pus pe pleoape un pigment. Și pot spune că m-am îndrăgostit de ei. 

În afară de nuanțele absolut unice, îmi place foarte mult că sunt foarte pigmentați și rezistenți. Chiar nu degeaba se numesc pigmenți. De asemenea, nu sunt chiar atât de greu de aplicat pe cât mi-am imaginat eu. Dacă nu sunt atentă, într-adevăr mă trezesc cu fard picat pe obraz, însă dacă umezesc puțin pensula înainte de aplicare, nu mai am nicio problemă. Altfel, umezitul pensulei, așa cum probabil multe dintre voi știți deja, intensifică și mai mult culoarea pigmentului. Un alt aspect ar fi că dacă nu aștept îndeajuns să se usuce pigmentul pe pleoapă, acesta devine destul de dificil de amestecat/întins.

Mai jos, am luat fiecare cutiuță cu pigment – am șapte la număr – și-am pozat-o atât în recipient, cât și încercată pe mână ca să puteți vedea nuanțele mai bine. Le-am aplicat uscate, dar vă garantez că dacă sunt puțin umezite, culorile sunt muuuult mai intense!

CARESS OF MINK

 

EATEN ALL THE CHERRIES

EMBRACE OF CASHMERE

 

NIGHT WIND SAILING

 

SLEEPING UNDER A MANDARIN TREE

 

SPUN FROM SUNNY SEAWATER

 WISHING FOR WINGS

 

Dintre toate nuanțele, preferatele mele sunt Sleeping Under a Mandarin Tree, Caress of Mink și Wishing for Wings. Îmi plac toate culorile, ba chiar și Spun From Sunny Seawater, deși nu sunt mare fană a culorii albastru în machiajul ochilor, însă pe cele menționate mai sus le folosesc cel mai des. De fapt, ca să fiu sinceră, pentru că am o cantitate destul de mică de produs, le folosesc doar când am o ocazie mai specială. 
Am mai primit de la ei câteva produse, însă cea mai impresionată sunt de fondul de ten, pe care cu siguranță îl veți vedea la preferatele lunii ianuarie. Dacă vreți să aflați mai multe despre Rouge Bunny Rouge și despre produsele lor, puteți intra pe site-ul lor aici
Voi ați încercat pigmenți? Am tot citit că cei de la Nyx și de la MAC ar fi foarte buni. 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top