X

inscrie-te la newsletter

Paula’s Choice DEFENSE Essential Glow Moisturizer SPF 30

September 28, 2018 in beauty / cosmetice

Nu e prima dată când pomenesc noua gamă Defense de la Paula’s Choice, dar vestea bună este că acum în sfârșit este disponibilă în România. Am primit întreaga gamă în luna mai, așa că am început să folosesc o parte dintre produse încă de atunci. N-o să vă vorbesc azi despre toate (am tot pomenit gelul de curățare în clipurile mele), ci despre crema cu factor de protecție solară – Essential Glow Moisturizer SPF 30. Asta este perioada în care în fiecare an cântărim opțiunile de creme cu factor de protecție solară 30 să vedem care e cea mai bună alegere pentru tenul nostru. Cel puțin eu.

Am început să folosesc Paula’s Choice DEFENSE Essential Glow Moisturizer SPF 30 încă de la începutul lunii septembrie, deși de obicei aștept până prin octombrie să trec la SPF30. Nu am mai avut răbdare, pentru că îmi doream tare mult s-o încerc, mai ales că mult timp o altă cremă cu SPF 30 de la PC a fost preferata mea (Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense).

DEFENSE Essential Glow Moisturizer SPF 30

Noua cremă de la PC are filtre minerale – oxid de xinc și dioxid de titaniu. Întotdeauna am crezut că filtrele minerale protejează mai bine decât cele chimice, deși am găsit păreri diverse pe acest subiect. Dezavantajul cremelor cu filtre minerale/fizice este că lasă film alb pe piele. Crema de la PC este ușor colorată într-o nuanța de bej și pe tenul meu foarte deschis nu se vede nimic.

Paula’s Choice DEFENSE Essential Glow Moisturizer SPF 30 are o textură lejeră și nu necesită multă muncă la aplicare. Nu lasă pielea uleioasă, ci mai degrabă îi oferă un luciu plăcut, ceea ce mă face să cred că poate fi folosită și de cineva cu ten gras. Pentru mine, care am tenul foarte deshidratat în perioada asta, nu este suficient de hidratantă. Așa că înainte de o aplica, folosesc de cele mai multe ori și o cremă hidratantă. Teama mea cea mare de multe ori în ceea ce privește cremele de protecție solară este cum se așează machiajul deasupra. Iar noua cremă de la PC bifează și aspectul ăsta, pentru că nu încarcă deloc tenul. Însă, atunci când am tenul foarte uscat sau deshidratat și folosesc un fond de ten mat, simt nevoia s-o înlocuiesc cu o cremă cu SPF ceva mai grasă, pentru că altfel mă ține pielea.

DEFENSE Essential Glow Moisturizer SPF 30

În afară de beneficiul oferit de protecția solară, Paula’s Choice DEFENSE Essential Glow Moisturizer SPF 30 conține și 12 antioxidanți, ingrediente inhibitoare de melanină (yas!) – niacinamide, vitamina C, resveratrol, extract de lemn dulce și acid kojic), care în timp îmbunătățesc luminozitatea și uniformizează nuanța pielii, lucru de care eu am nevoie ca de aer.

Paula’s Choice DEFENSE Essential Glow Moisturizer SPF 30 este disponibilă în magazinul online, la prețul de 159 de lei pentru 60 de mililitri de produs.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top