X

inscrie-te la newsletter

Pantofii sport – alegerile mele

May 23, 2016 in style

Pantofii sport sau adidașii sunt obsesia vieții mele. Am vreo 5-6 perechi și sunt obiectul meu preferat de îmbrăcăminte alături de cămășile albe. Primul lucru pe care-l caut atunci când intru într-un magazin online sunt adidașii. Port adidași în orice combinație, la aproape orice. Chiar dacă port ceva super minimalist, atunci când alătur o pereche de adidași, mi se pare că leagă toată ținuta.

În fine, pot să vă vorbesc până dimineață despre adidași și pasiunea mea pentru ei, dar vreau să vă arăt cea mai recentă pereche pe care am adăugat-o la colecție mea. Este de la Adidas, are o culoare demențială și o iubesc!

Colecția mea de adidași s-a îmbogățit cu încă o pereche ?? #adidasperformance #answear #obsessedwithtrainers #sportswear #abeautytale

A photo posted by Andreea Adam (@andreea.alina.adam) on

Și pentru că i-am cumpărat de pe answear.ro (a fost prima mea comandă), am început să intru aproape zilnic să mă uit la adidașii de acolo și la oferte. Așa că o să vă arăt și cei care-mi plac cel mai mult și pe care mi-ar plăcea să-i am în colecție. Patru brand-uri mă interesează în special atunci când mă uit după adidași: Adidas, Reebok, New Balance and good old Nike. Mai jos, alegerile mele pe fiecare brand în parte. Enjoy!

Adidas: Adidas Originals S78939 ZX 700 W / Adidas Originals Gazelle / Adidas Originals Court Vantage / Adidas Originals Stan Smith Adicolor

answear

Reebok: Reebok Classic Leather Clean Exotic / Reebok V69630 / Reebok V68759 New Metal / Reebok V69378 Spirit

answear

New Balance: New Balance 410 VIC / New Balance 410 VIA / New Balance 410 VIB / New Balance 446

answear

Nike: Nike WMNS Genicco / Nike Roshe One Print GS / Nike Air Max Thea Jol / Nike Classic Cortez Print

answear

Care dintre toate este perechea care vă place cel mai mult? Mărturisesc că preferata mea este Nike Air Max Thea Jol. Imi place de mor!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top