X

inscrie-te la newsletter

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

October 5, 2017 in beauty / cosmetice

La începutul lunii Septembrie, vă povesteam că am introdus câteva produse noi în rutina mea de îngrjire a tenului, printre care și crema hidratantă The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA. În postarea respectivă, vă spuneam că voi reveni cu review pentru această cremă, așa că a venit vremea să vă spun câteva vorbe despre ea.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA este o cremă hidratantă ce conține o serie de ingrediente benefice ce se regăsesc în mod natural la nivelul pielii. Nu conține parfum, alcool și alte nebunii de genul. Are o textură destul de groasă inițial, însă imediat ce încep s-o masez în piele, devine lejeră, se absoarbe destul de repede și îmi simt pielea hidratată instant.

Mi se pare o cremă foarte bună de zi, potrivită pentru orice tip de piele. Însă, în cazul unei pieli foarte uscate, s-ar putea totuși să nu fie suficientă. Dar, puteți s-o amestecați cu câteva picături de ulei sau să folosiți înainte un serum care ajută pe partea de hidratare. Eu așa o și folosesc: dimineața, aplic înainte “Buffet” tot de la The Ordinary amestecat cu câteva picături de Resist C15 Super Booster de la Paula’s Choice, iar seara, o amestec cu câteva picături de 100% Plant-Derived Squalane de la The Ordinary sau un alt ulei. O folosesc cu succes și în zona ochilor și nu mai simt nevoia să aplic separat o cremă de ochi, chiar dacă în cazul meu, această zonă este destul de deshidratată în mod normal.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

Deocamdată, tenul meu nu a ajuns la nivelul ăla jalnic de deshidratare cum mi se întâmplă în fiecare an când vremea se răcește și The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA este suficientă pentru moment. Nu știu însă dacă va face față și la iarnă; rămâne de văzut.

Singurul aspect care nu mă încântă foarte tare la acest produs este faptul că se consumă foarte repede. Scrie pe tub că are 30 de mililitri, însă am dubii. Totuși, nu pot să strâmb prea tare din nas pentru că are un preț foarte accesibil – a fost 27 de lei în Farmacia Tei. Așa că imediat ce o să termin tubul ăsta, cel mai probabil c-o să cumpăr unul nou, pentru că raportul calitate/preț mi se pare imbatabil.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top