X

inscrie-te la newsletter

Opt rujuri nude

January 11, 2015 in beauty / makeup

La sfârșitul anului trecut, v-am arătat cinci rujuri roșii pentru momentele când vă simțiți curajoase și vreți să experimentați la acest capitol. Pentru doamnele care nu sunt foarte curajoase, precum și pentru cele care sunt în căutarea unor rujuri în nuanțe neutre, astăzi o să vă arăt câteva astfel de rujuri. Am ales mai multe nuanțe, cu diverse tonuri, tocmai pentru a avea de unde alege. Tonuri roz, mov, maro…sunt convinsă că veți găsi ceva pe gustul vostru printre rujurile de mai jos.

BOURJOIS Rouge Edition – Pretty in Nude

BOURJOIS Rouge Edition - Pretty in Nude

RIMMEL Moisture Renew – Notting Hill

RIMMEL Moisture Renew - Notting Hill

 

L’OREAL Color Riche Collection Privee – Julianne’s Nude

L'OREAL Color Riche Collection Privee - Julianne's Nude

MAC – Creme Cup

MAC - Creme Cup

MAYBELLINE Color Sensational – Coffee Craze

MAYBELLINE Color Sensational - Coffee Craze

 

L’OREAL Caresse – Nude Ingenue

L'OREAL Caresse - Nude Ingenue

E.L.F. – Natural Nymph

E.L.F. - Natural Nymph

E.L.F. Matte Lip Color – Tea Rose

E.L.F. Matte Lip Color - Tea Rose

Aproape de fiecare dată când folosesc un ruj nude, folosesc și un creion pentru contur. Asta dacă nu mi-e extraordinar de lene. Încerc să fac acest pas cât mai des, pentru că este acel pas care face diferența. Am patru creioane de buze pe care le folosesc cel mai des, în funcție de culoarea pe care urmează să o aplic pe buze.

DSC_6327_1 DSC_6345_1

Nu am investit niciodată sume mari de bani în creioane de buze și nici nu cred c-o voi face. La acest capitol, consider că și cele mai ieftine fac o treabă excelentă.

Dintre toate rujurile pe care vi le-am arătat, preferatele mele sunt cel de la Rimmel și cel de la MAC. Îmi aduc aminte că atunci când am folosit Creme Cup primele dăți, nu mi-a plăcut absolut deloc și regretam că l-am cumpărat. Dar cu timpul, am învățat cum să-l aplic și acum se numără printre rujurile mele preferate.

Sper că v-a plăcut această postare și v-am dat noi idei de rujuri pe care să le treceți pe lista de dorințe 🙂

Share This Post

You Might Also Like

Back to top