X

inscrie-te la newsletter

Ojele mele pentru vară

June 5, 2013 in beauty / manichiura

E o nebunie și-o agitație în viața mea, că abia mai reușesc să scriu pe blog. Sunt ruptă de oboseală și-aș dormi o săptămână fără oprire.

E aproape ora 10 și abia acum am reușit să mă așez și eu la laptop să scriu ceva. Am rămas iar în urmă cu răspunsul la comentarii și mă urăsc pentru treaba asta, pentru că feedback-ul vostru este extrem de important pentru mine. Că doar pentru voi scriu, nu? 

Printre picături, am reușit ca weekend-ul trecut să pozez câteva dintre ojele mele preferate pentru sezonul estival. Pe unele vi le-am arătat deja pe blog, pe altele nu am apucat. 

ESSIE Haute as Hello – este cu siguranță oja mea preferată dintre toate pe care le dețin la ora actuală. Îmi place la unghiile de la mâini și o ador pe unghiile de la picioare. De fapt, în ultimele săptămâni, doar pe ea am purtat-o pe unghiile de la picioare. 

BARRY M GELLY HI SHINE – Lychee

 

O.P.I. My Chihuahua Bites

 

O.P.I. Panda-monium Pink

L’OREAL Perle de Jade

O.P.I. Strawberry Margarita

ESSIE A Crewed Interest

BARRY M Berry Icecream

RIMMEL SALON PRO Cocktail Passion

ORLY Green With Envy

Mai am câteva care-mi plac mult, dar astea îmi plac cel mai și cel mai mult. De asemenea, mai am câteva nuanțe pe care mi le doresc fooooarte mult. Am ochit la Essie o nuanță de albastru absolut superbă, pe care mi-o doresc cu ardoare – In The Cab-Ana. Chiar îmi lipsește din colecție o nuanță de albastru potrivită pentru vară. 

Care sunt nuanțele voastre preferate pentru vară?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top